Dørene åpner klokka 1700 og supporterklubbens årsmøte starter klokka 1800 presis. Omlag klokka 1930 ønsker vi gjestene våre velkommen. 

Richard Langley gikk gradene i W12 og spilte 182 kamper for oss fordelt på to perioder mellom 1998 og 2006. Rayan Kolli er inne i sin andre sesong som fast inventar på U18-laget, han er en angriper som har vært i klubben siden han var 8 år. Han kommer sammen med sjefen sin, Alex Carroll, som er leder for QPRs akademi. Dermed har vi avslørt at det er QPRs satsing på unge spillere som er det overordnede temaet for kvelden.

thumbnail_Richard_Langley.jpg thumbnail_Rayan_Kolli.jpg
Richard Langley kommer!                                                                        Rayan Kolli kommer!

thumbnail_Alex_Carroll.jpg
Alex Caroll kommer! (Og hvis noen skulle være i tvil, Kåre Svang kommer også)

To andre som også har vært unge en gang er Nick London og Andy Sinton. Andy er det mange av dere som kjenner både som spiller fra årene rundt 1990 og som gjest på flere av QPR Norways arrangement tidligere. Han teller i denne sammenhengen både som spiller og TV-kommentator. Dessuten får vi treffe Nick, hovedkommentatoren på QPRs kampstrømmetjeneste. Nick London har møtt oss på nett flere ganger under pandemien, nå gleder han seg til å treffe flest mulig av oss i levende live.

thumbnail_Andy_Sinton.jpg     thumbnail_Nick_London.jpg
Andy Sinton kommer!                                                                                 Nick London kommer! Programmet for fredagen er:

Egen norsk omvisning på Loftus Road stadion klokka 1600. Prisen er 15 pund for voksne, halv pris for barn. Det er oppmøte ved hovedinngangen i South Africa Road, og dere betaler til guiden.

Vi åpner The Blue And White Bar inne på stadionområdet klokka 1700. For de som ikke er med på omvisningen er det da inngang fra gata utenfor Loftus Road-enden av anlegget. Baren er betjent fra dette tidspunktet. Det er lov å ha med ledsagere som ikke er QPR-Norway-medlemmer. Disse har selvsagt ikke tale/stemmerett på årsmøtet, men de har lov til å sitte bakerst i lokalet med hver sin Cola Light mens de venter på at festen skal begynne.

Årsmøtet i QPR Norway starter klokken 1800 presis. Vi satser på å avvikle møteformalitetene på en time. Årsmøtedeltakelsen er selvsagt gratis, men for kveldsarrangementet etter møteslutt har vi en billettpris på 20 pund per person. Dette betales på stedet til supporterklubbens økonomiansvarlige. Beløpet dekker pizza, som settes frem etter at årsmøtet er slutt ca klokken 1900. Drikkevarene er til selvkost.

Klokken 1930 tar vi imot gjestene. De vil først delta på en liten panelseanse, før de slippes løs i lokalet for autografer, selfies og småprat. Baren vil stenge 2130, og vi må forlate lokalet klokka 2200. Baren skal brukes i forbindelse med kampen dagen etter, og klubben trenger litt tid på å rydde etter oss og til å klargjøre for neste sett med gjester.

Vi tar nå imot påmelding til både omvisningen, årsmøtet og den påfølgende samlingen. Husk å oppgi antallet personer i ditt følge og hvor mange som vil være til stede på hvert enkelt punkt av programmet.

Du kan også bestille kampbilletter gjennom oss. Dette gjelder til QPR – WBA lørdag 5. november klokka 1500, men du kan også bestille til QPR – Huddersfield tirsdag 8. november klokka 1945 dersom du har anledning til å være i London så lenge. Vi bestiller plasser på South Africa Road-tribunen med mindre noen spesifikt ber om å få sitte et annet sted.

Vi vil gjerne at de av dere som allerede har bestemt dere for å reise melder dere på snarest.

De som trenger litt lengre tid på å bestemme seg har frem til søndag 23 oktober. 

 

Senest den kvelden må alle påmeldinger være i hus.

Påmelding sendes Kåre Svang på epost qprkaare@hotmail.com

eller på telefon/sms 92 43 57 37