AV EVEN LÜBECK

Etter å ha signert Ferdinand og kvittet seg med et tosifret antall spillere, er QPR nå klare for pre-season. I kveld møter de FC Rot-Weiss Erfurt, mens i morgen står RB Leipzig på motsatt banehalvdel. QPR skal spille hele syv kamper på de neste 15-16 dager før det braker løs mot Hull lørdag 16. august. Harry har valgt å utelate Taarabt, Cesar, Remy og Yun fra troppen, og tatt med unggutter som Frankie Sutherland, Max Ehmer, Jamie Sendles-White og Jordan Gibbons.

QPR-v-Fulham-Adel-Taarabt-pa_2874611.jpg
Er Adel Taarabt ferdig i QPR? Med i pre-season troppen er han hvertfall ikke, og ryktene går om at marokkaneren må finne seg en ny klubb.

QPR møter som sagt FC Rot-Weiss Erfurt i kveld. De holder til på 3.nivå i Tyskland, så vi møter ikke akkurat Bayern München. Erfurt havnet på en respektabel tiende plass i sesongen som var, men hele 30 poeng skilte dagens motstander og morgendagens motstander, RB Leipzig, som rykket opp og skal spille 2.Bundesliga i år. Hvorfor Harry velger å møte lag som spiller på 3.nivå i Tyskland og 3.nivå i England(les: Southend United og Leyton Orient) er for undertegnede uforstått. De møter betraktelig bedre lag i serien, så hvorfor ikke matche de opp mot enda bedre lag? 
 

JOEY.jpg
Joey Barton og nysigneringen Rio Ferdinand før morgendagens trening. Ferdinand kler blått!

Ved å følge QPR på Twitter, får du hele tiden bilder og små filmsnutter av laget som er ute og reiser, derfor overskriften #RsInGermany, som brukes på hvert bilde. Kampstart er 19.30 og kampen kan du se på QPR sin YouTube-kanal, eller ved å trykke her: FC Rot-Weiss Erfurt VS QPRVi håper å starte sesongen med et brak, og knuse guttene fra Tyskland! Come on you R'sss

PS! Unibet har satt opp odds på kampen, og QPR seier er på hele 2.50. Den er ekstremt spillbar, for de møter et lag som havnet midt på tabellen på nivå 3 i Tyskland. Om QPR stiller med et sterkt mannskap, bør det bli overkjøring. Her er det penger å tjene!