Av STIAN KARLSEN

Les Ferdinand satte seg mandag morgen på flyet til Malyasia. Der skal kabalen for QPR sin neste manager legges sammen med styreformennene. 

Ferdinand skal der møte Ruben "med-det enkle-etternavnet" Gnanalingam og Tony Fernandes i Malaysia for å avgjøre klubbens videre managerskjebne. 

Warnock har sin mening
I tillegg har vi vår midlertidige manager, Neil Warnock, vil gjerne ha et ord med på laget når denne avgjørelsen skal gjøres. Warnock ønsker at, tidligere Leicester-sjef, Nigel Pearson er mannen som skal styre skuta videre, men det er usikkert hvor mye innflytelse Warnock har på disse diskusjonene. Warnock er forøvrig ikke med til Malaysia, men i London for å instruere QPR-spillere i hvordan man skal få lærkula innenfor det rammeverket man har på motsatt banehalvdel. Ikke helt sikker på om han gjør det heller, men det er i alle fall det han bør gjøre!! 

Selge?
Samtidig som klubben er i en sportslig downperiode så kommer det noen rykter på at Onkel Tony kan ha et ønske om å selge noen aksjer i vår kjære klubb. Bakgrunnen for ryktene er at Tony har innfridd endel av klubbens lån og det blir spekulert i om dette er gjort for å få regnskapene til å se bedre ut for å skape interesse for eventuelle kjøpere. Om det er hold i ryktene eller ei er enda ikke bekreftet, men The Guardian melder om at kilder nær klubben sier at salg ikke er et tema for Fernandes.

Upopulær
Fernandes ble noe uventet den store syndebukken da Chris Ramsey fikk sparken forrige uke. Majoriteten av fansen ville ha Ramsey ut, men når han fikk sparken så viste en stor del av disse sympati til Rmasey og la heller sin vrede på styreformann Fernandes. Kan det være at Onkel Tony har følt seg litt "tråkket på" her? 

Hva som kommer ut at plattformen "Malaysia-erklæringen" skal uansett bli spennende å følge med på. 

U R´sss