AV EVEN LÜBECK

Etter en svak serieåpning, svake prestasjoner og 0-5 i målforskjell på to kamper, skulle hele ti nye fjes få sjansen mot Burton Albion i Capital One Cup. Flere Premier League lag skulle få trøbbel mot antatt svakere motstand, og i tur og orden røk både Manchester United, Leicester, West Ham, Aston Villa og Burnley ut. Ville det også skje med QPR? Vi møtte et tent Burton-lag som allerede hadde slått ut Wigan i første runde med sifrene 2-1. Pirelli Staduim var badet i flomlys, og alt lå til rette for en herlig fotballmatch. Det ble det ikke.

3-5-2 ble ikke brukt i går, mye på grunn av at få av de som starter i Premier League startet i går. Vi gikk ut i den vanlige 4-4-1-1, som ble brukt mye i fjorårets sesong. Murphy i kassa, Simpson på høyre og kaptein Clint på venstre. Onuoha fikk endelig starte en betydningsfull kamp, og mange har stusset over at Harry har foretrukket Dunne fremfor Onuoha i starten av årets sesong. Richard på venstre stopper og fireren bak var satt. Hoilett, Faurlin, Henry og SWP på midten. Taarabt som møtende, og Matt Phillips som stikkende spiss.

Kampen var umulig å streame, så vi måtte ta til takke med radio. Ut i fra reporterne som var på plass på Pirelli, var Burton det beste laget gjennom hele kampen og QPR var heldige som ikke tapte mer enn 1-0. Hoilett traff det edle metallet, men vi var ikke nærmere enn Junior sitt skremmeskudd. Murphy sto en god kamp og hadde flere kvalifiserte redninger, men undertegnede tviler fortsatt på om Murphy er en god nok 2.keeper i en klubb som spiller på det gjeveste nivået i Premier Leauge. Taarabt hadde flere gode involveringer og virket frisk, men Harry er ikke Adels største fan og det er fortsatt usikkert om han blir værende eller blir solgt. Austin var ikke med i troppen i går heller, og nå haster det å handle inn en spiss før overgangsvinduet stenger. Faurlin måtte ut i går med enda en ny skade, og det er uvisst hvor lenge han er ute.

En trist og grå kamp i går, skal vi nå løfte oss på lørdag. Sunderland står på motsatt banehalvdel og vi er klare til å slå tilbake etter fire strake tap(PAOK, Hull, Spurs og Burton). Up u R'ssss!!