Sparky valgte å starte oppgjøret mot Southampton med de samme elleve som i forrige helgs tap mot Stoke. Det vil si at Bosingwa, Ferdinand, Nelsen og Traore dannet backfireren foran Cesar. Diakite, Faurlin og Granero fikk fornyet tillit sentralt på midtbanen mens Hoilett og Taarabt utgjorde resten av femmeren på midten. Alene på topp fikk Djibril Cissé igjen hoftefeste.

Svak innledning
Allerede fra start av i denne matchen var det synlig at Southampton ville mest. Selv om spillet bølget frem og tilbake i innledningen så var det langt mer farlig når bortelaget nærmet seg vår 16-meter enn når QPR utfordret gjestenes halvdel. Eneste offensive våpenet QPR kunne skilte med var enkeltmannsprestasjoner og da i all hovedsak Adel Taarabt, som faktisk hadde en anstendig ettermiddag på Loftus Road.
Derfor var det ikke svært overraskende at Rickie Lambert stanget inn 0-1 fra kloss hold etter 23 minutter. Scoringen kom etter en corner som burde vært avklart ved flere anledninger, men når man taper både tre og fire dueller i eget felt så får man som fortjent i Premier League. Kampen føltes tapt allerede på det tidspunktet og resignasjonen stod å lese i ansiktsuttrykket til Mark Hughes.

Det var en sjanserik førsteomgang og både Hoilett, Taarabt og Cisse hadde brukbare avslutninger uten uttelling, men det var Southampton som hadde ballen mest, spilte mest som ett lag og hadde de farigste mulighetene.
Rett før pause var det klart for 0-2. Traore vinner først ballen fra sin venstrebackposisjon og bør klarere. Southampton gjenvinner ballen og Jason Puncheon skjærer inn mot midten og fyrer utagbart i lengste hjørnet til Cesar fra 18 meter. Publikum buet hjemmelaget, fortjent nok, i garderoben.

Først var det håp, så ble det håpløst
Starten av den andre omgangen var da QPR var best i dette oppgjøret. Faurlin var byttet ut i pausen med noe som så ut til å være en livlig Jamie Mackie. Man øynet håp om poeng da innsvingeren til Taarabt fant hodet til Hoilett allerede tre minutter ut i omgangen. Pen scoring og vi ante konturene av at en snuoperasjon var startet.

Dessverre så sluknet laget like fort som det fikk tenning, Utover i omgangen ble det mer og mer Southampton som dominerte på Loftus Road. Hjemmelaget ble stående som statister mens bortelaget kjørte flere flotte kombinasjonsspill samtidig som det var vilje og tæl når man ikke hadde ballen.
Etter 83 minutter var det derfor helt typisk at Ferdinand tuppet ett innlegg fra dørlinjen inn bak en fortumlet Cesar. Ydmykelsen var i det øyeblikket total. Resten av oppgjøret ble en tung affære både for fans og spillere. Når banneret "Harry, come save us!" brettet seg ut på tribunen så forteller det at tåmodigheten til at Mark Hughes blir sittende er mer enn tynnslitt.

Våre beste
På en fryktelig svak dag syntes undertegnede at Adel Taarabt og Julio Cesar var et hakk bedre enn resten av QPR-spillerne. Adel er kreativ og har etterhvert denne høsten blitt i langt bedre fysisk form. Cesar gjør det som er forventet av ham og kan ikke lastes for baklengsene.

Kan Hughes sitte videre?
1-3 mot Southampton gjør av vi nå innehar jumboplassen i Premier League med god margin. Siden Reading vant sin kamp i ettermiddag så er vi også den eneste profesjonelle fotball-laget på balløya uten seier. Ikke rart når vi snart entrer julemåneden desember. Det kommer til å koste oss økomomisk dyrt og gi Hughes fyken, men dersom det kan redde oss fra nedrykk så må det gjøres. Vi rykker garantert ned under Hughes så sportslig har vi ingenting å tape i en slik situasjon.

Vi har ikke sett utvikling og det lille positive vi har sett (defensiv organisering) var borte som dugg for solen i dag. At Hughes unngår å snakke om sin egen fremtid på pressekonferansen etter kampen er kun feighet. Hadde han hatt baller så hadde han sagt opp jobben sin med umiddelbar virkning!
Send privatflyet ditt til Molde Mr.Fernandes!

Dette er tøft folkens. Lørdagskvelden er så godt som ødelagt her, men vi har dessverre ikke noen form for valg her. Skulle vi gjort et fornuftig valg når vi hadde muligheten?
Det hadde vært langt enklere å kle på seg Manchester United trøya enn å være "utskudd" slik som oss.

QPR: Cesar, Diakite (Derry 71), Traore, Ferdinand, Cisse, Taarabt, Granero, Nelsen, Bosingwa (Fabio 73), Hoilett, Faurlin (Mackie 46).
Ubrukte innbyttere: Green, Wright-Phillips, Dyer, Ehmer.
 
Dommer: Mike Dean
Tilskuere: 18,174
 
U R'sssss