Av STEINAR SÆTHER

Å være for sikker på en vinner i Championship er dårlig butikk. Jeg advarte mot en form for undervurdering, men tenkte at vi er såpass mye bedre enn Barnsley. Tall og statistikker er ikke mer enn akkurat det, fasiten er for ofte annerledes til at bør satse for mye penger på for eksempel resultattips. Vi var altfor omstendelige i spillet, for sakte og for mye på tvers og bakover. Mener denne kampen var enda svakere enn tapet for Peterborough i FA-cupen. Kun Chair og Dunne av utespillerne som glimtvis viste hva som bor i dem, Marshall var kanskje vår beste på en begredelig dag. Vi må legge denne kampen bak oss fortere enn svint, for i dag tar vi bussen til Millwall.

Løvene fra The Den er forventet å ende rundt midten av tabellen, eller kanskje litt over. Klubben begynte da også som et habilt lag, for så å dabbe av med en serie dårlige resultater. Nå har de klatret ubemerket opp til plass 15 med 10-10-10 og 31-33. Lørdag slo de et Cardiff-lag på vei oppover med 2-1 hjemme i sørøst-London.
 
Ikke mye har skjedd siden vi møtte løvene hjemme på KPFS i første serierunde, en kamp som endte 1-1. Rowett er fortsatt manager og måten de spiller på har ikke blitt endra, vi snakker altså om lite ballspill i midtsonen. Bialkowski står alle kampene i mål. Malone, Cooper og Murray Wallace spiller det meste i de bakerste rekka. Midtbanen har ofte krumtappen Jed Wallace i spill, han har skåret 5 mål til nå, men også Saville og Kieftenbeld har mye rutine i sine posisjoner. Luke Freeman har kun èn opptreden så langt, ikke bra for en av våre gamle helter. Ikke ufarlige, spissene. Bradshaw og Afobe har delt 15 mål seg imellom.

Skal ikke dvele for mye ved denne kampen. Dette har potensiale til å ende med det samme som motsatt oppgjør i august, ergo 1-1. Nå er jeg ikke overbevist om at det skjer, for om Willock forblir ute også nå, vil vi slite. Ser foreløpig ut som det er en sammenheng der. 

Millwall savner et par spillere, vi savner fortsatt McCallum. Han spilles fortsatt rolig i gang. Han spilte 60 minutter da U23 tok seg videre i cupen etter 6-3 borte over Blackburn. Det samme gjelder Thomas, Ball og Dozzell som må holdes i gang.

Nå må vi heve oss radikalt. Millwall under Rowett spiller gjenkjennelig fotball, så vær mer direkte i spillet! 1-1 under tvil.