Jo, selvsagt et stort ønske om å sende The Saddlers - salmakerne - tilbake der de kom fra, småbyen Walsall som ligger omtrent halvannen mil nordvest for Birmingham, med tap.

Motstander fra 3. nivå
Sånn fotballmessig befinner klubben seg i League One, altså tredje nivå. Så langt denne sesongen, tre kamper spilt, har supporterne sett en av hver, 1-1-1. Laget begynte med tap 0-3 hjemme på Bescot Stadium for Doncaster før de galopperte over til Oldham hvor de fiksa 1-1 med i saltaskene hjem. Så en ny ridetur til Nottinghams nest beste klubb Notts County hvor tre etterlengtede poeng havnet ned i saltaskene. Stigning i programmet, med andre ord.

Solid forsvar
Manager Dean Smith, med ei fortid som spiller i Walsall, har ei middels god spillergruppe å forvalte på dette nivået.
Målvakta David Grof er opprinnelig ungarsk men har spilt noen kamper hos Motherwell og laget de slo på lørdag, Notts County.
Forsvarsrekka virker å være det sterkeste leddet med navn som Dean Holden, Andy Butler, Adam Chambers og Nicky Featherstone.

Litt lenger framme har James Chambers nylig ankommet. Alle disse, med unntak av Featherstone, har spilt mange kamper på championchip- og League One-nivå.
Ved siden av James Chambers og fremst finner en spillere med ulik erfaring fra dette nivået og lavere.

Slo ut våre nærmeste naboer
Salmakerne kom til denne runden via 1-0 hjemme over naboene våre i sørvest, Brentford. Vi kommer til denne kampen også med stigning i programmet; 0-5 blei til 1-1.

Vår historikk, foruten et finaletap for Oxford på 80-tallet, er begredelig. Ingen sorger nevnt, alle glemt! Spørsmålet er ikke om vi denne gang gjør alt for å avansere, for det sier sikkert Mark Hughes at vi skal. Men det må ikke gå på bekostning av kampen mot Man City førstkommende lørdag. Det vil garantert bety at vi hviler spillere som er høyaktuelle i den kampen.
Det igjen betyr nok at de som skal gjøre alt for å avansere heter Cerny, Nelsen, Ehmer, Harriman, Bosingwa, Wright-Phillips, Ephraim og kanskje Johnson, Mackie, Hulse - for å nevne aktuelle navn.

Håpet lever
Vanskelig å spå hva som venter. Håpet lever, men jeg frykter at de 6-8 000 som betaler billett må sitte ekstra lenge. 2 X 15min for å være nøyaktig.

Med oss som deltagere ved neste trekning...