De fleste har trodd at Christopher Samba skulle forbli QPR-spiller også i championship, men nå har altså saken tatt en uventet og dramatisk vending.

QPR betalte angivelig rekordsummen £12,5 millioner for midtstopperen i januar, og klubben ser nå ut til å få nesten hele denne summen (£12 mill.) tilbakebetalt.

Hvordan er det mulig?
Samba har på ingen måte imponert etter overgangen. I de kampene han spilte for klubben var han god, men på ingen måte "£12,5 millioner-god". Han ble i de fleste tilfeller rangert under sin midtstoppermakker Clint Hill når matchrapporten skulle oppsummeres.

Det er derfor en aldri så liten bombe at russerne skal være villige til å betale omtrent samme summen for at han nå skal returnere til Russland. Dersom QPR sitt kjøp ble betegnet som typen desperat, så må jo returen kalles den rene skjære galskapen. Denne gangen heldigvis med QPR på "riktig" side av forhandlingsbordet.

Ikke offisielt bekreftet
Det er viktig å påpeke at klubben enda ikke bekreftet overgangen, men dersom ryktene stemmer (pålitelige kilder som Sky Sports og BBC har meldt dette) så kan man godt si at QPR har kommet ut av det hele på en god, om enn heldig, måte. Dette vil frigjøre midler til å forsterke stallen samtidig som man kvitter seg med høye lønnskostnader og en spiller som sannsynligvis ikke hadde noe stort ønske om å spille championship-fotball for oss.

Dette er altså rene kinderegget og vil nesten være for godt til å være sant...

U R'sss