Av STIAN KARLSEN

Vi har da heller ingen grunn til å bli overrasket over cup-exit i denne runden. QPR har nemlig røket ut i 3 runde av FA-cupen 48 ganger. Det er rekord blant alle engelske lag og rekorden deles med Plymouth.

Eze med kort debut
Holloway byttet ut fem fra sist seriekamp, men stilte likevel såpass sterkt at man kunne mistenke at han prøvde å ta seg videre i cupen. Ingram, Onuoha, Luongo, Gladwin og den debuterende Eze kom inn på laget.

Eze startet lysende for QPR. Han utfordret motspillere direkte og viste frem teknikk av god klasse. 18 minutter ut i oppgjøret hinket han av banen med en ankelskade. Utgjort!

Kort, men lovende debut av Eze

Uflaks med tidlig baklengs
Før Eze måtte forlate banen så hadde Blackburn allerede tatt ledelsen. 8 minutter var spilt da Gallagher tvang frem en strålende redning av Matt Ingram. Returen Ingram ga gikk i ryggen på Lynch og i mål. Maks uflaks og 0-1 tidlig. Man begynte å tenke på den cupforbannelsen som faktisk hviler over QPR.

Resten av førsteomgang var spill mellom to lag som har tilhold i bunn av championship. Det var lite vakkert over det som ble vist og sjansefattig i tillegg.

Ikke bedre
Ting ble faktisk ikke veldig mye bedre i den andre omgangen. Etter 58 minutter var Lynch nær etter en Bidwell-corner, men fikk ikke stokket bena sine og det hele endte med en Blackburn-kontring.

Kontringen medførte at backrekka til QPR ble stående med hånda i været og vente på en offsideavblåsing som aldri kom. Gallagher la kraft i skuddet, Ingram reddet, men igjen var det folk på returen som gjorde at det ble mål- Feeney skled inn returen i det tomme buret.

Straffe og ny kamp
Tre minutter etter 0-2 så blir Ngbakoto dyttet i Blackburn-feltet og dommer Simon Hooper pekte på straffemerket. Jake Bidwell tok ansvar og satte sikkert inn reduseringen fra krittmerket.

QPR jaget en utligning for å få omkamp på Ewood Park, men kom aldri nærmere enn en volley fra Cousins et par minutter før full tid. Avslutningen strøk utenfor og kampen ebbet ut med 1-2. Skuffende nok.