Av STIAN KARLSEN

Grant Hall letter på sløret og forteller om tøffe tider i perioden han gikk skadet. På et tidspunkt brøt han ut i gråt foran Les Ferdinand og Steve McClaren. Da søkte han profesjonell hjelp.

- Jeg kom til kontoret til Les Ferdinand og der var også Steve McClaren. Jeg brøt sammen i tårer. Jeg klarte ikke snakke, fikk ikke ordene ut. Da skjønte vi alle tre at jeg trengte hjelp; noen å prate med. Det var trolig det perfekte som skjedde og jeg er overhodet i flau over episoden.

Grant Hall sier videre at han snudde ryggen til fotball og måtte ty til alkohol en periode for å kunne "håndtere" depresjon i forbindelse med skaden.

- Jeg hadde det verst når jeg var alene. Jeg måtte ha folk rundt meg. Jeg måtte holde meg vekk fra fotballen og kunne ikke engang se gutta spille kamp. Det var til og med perioder hvor jeg ikke var interessert i å prate om fotball.

- Jeg var mye med venner og gikk antagelig ut 4-6 uker på rad bare for å "rømme" fra fotballen. Egentlig drikker jeg nesten ikke i det hele tatt, men disse ukene måtte jeg gjøre noe som tok meg bort fra fotballen. Jeg visste det ikke var det riktige å gjøre, men mine venner trodde det var greit siden jeg åpenbart trivdes med det. Det gjorde jeg ikke, men depresjonen førte meg dit da jeg ikke visste hvem jeg skulle prat med den gangen.

Grant Hall sier lite om når denne perioden oppstod, men sier at det er et tilbakelagt stadie som han nå har korrigert ved hjelp av profesjonelle folk.

Gudene skal vite at vi trenger en Grant Hall frisk og rask både mentalt og psykisk, så vi krysser fingrene for at han nå holder seg skadefri og kan nyte det han liker aller best - å være sjef på fotballbanen!

U R´sss