Av STIAN KARLSEN OG EVEN LÜBECK

Det ble nok en gang hektisk aktivitet i slutten av vinduet, som det har vært hver gang siden Harry overtok managersetet for snart to år siden. Mange vil likevel si at det er fornuftig vindu av Harry Redknapp, som likevel forholdt seg relativt rolig til ham å være. 

Nesten spiss
Fabio Borini og Jermaine Defoe var begge svært nær en overgang til QPR på den siste dagen av vinduet. Borini sin overgang strandet på personlige betingelser etter at Liverpool godtok et bud på over £10 mill. QPR ville ikke matche lønnskravet til Borini noe som sikkert var en fornuftig avgjørelse. 

Det ble jobbet lenge med Defoe og alle parter hadde lyst til at dette skulle løse seg, men det gjorde det ikke i dette vinduet. Mange signaler tyder likevel på at denne overgangen kommer til å finne sted i januarvinduet. 

To midtbanespillere
Inn i Deadline Day så virket det helt sikkert at Lassana Diarra fra Lokomotiv Moskva skulle bli en realitet. Klubben til Diarra stakk derimot kjepper i hjulene for denne overgangen som Redknapp langt på vei bekreftet som en ferdig avtale allerede på lørdag. Deadline Day ble brukt til å jakte en lik spillertype som Diarra. Løsningen ble Sandro, noe som kan vise seg å være en meget spennende signering. 

På slutten av vinduet kommer Niko Kranjcar tuslende inn på Loftus Road. Han hadde store ønsker om å spille for QPR og Redknapp hadde selvsagt ikke noe imot å signere ham. Det endte i at Harry og Niko ble gjenforent for sjette gang i karrieren! 

Kranjcar dreier seg om en låneavtale ut sesongen og kroaten måtte tåle et lønnskutt på 66% for å bli QPR-spiller denne gangen. Kranjcar kan vise seg å bli en nyttig signering. Han er godt likt i spillergruppen og han ønsker virkelig å spille for QPR. Det passer bra med den filosofien Redknapp har ønsket å bygge med QPR
 

 

Ut
Shaun Wright Phillips ble bedt om å finne seg en ny klubb før vinduet stengte, men lyktes ikke med å fullføre den oppgaven. Adel Taarabt blir også værende i klubben. Onuoha, Yun og Dunne var linket ut på den siste dagen, men dette kom aldri lenger enn til ryktestadiet. Dermed var det ingen spillere som forsvant ut portene på Loftus Road på vinduets siste dag. 


Bekreftede overganger:
INN
Rio Ferdinand (Klubbløs/Manchester Utd.)
Steven Caulker (Cardiff)
Jordon Mutch (Cardiff) 
Mauricio Isla (Lån fra Juventus) 
Leroy Fer (Norwich) 
Eduardo Vargas (Lån fra Napoli) 
Jack Robinson (Liverpool)
Alex McCarthy. (Reading)

Sandro (Tottenham)
Niko Kranjcar (lån Dynamo Kiev)

UT
Guillerme Dellatore (Athletico Paranaense) 
Yossi Benayoun (Maccabi Haifa)
Andy Johnson (Kontraktsløs)
Aaron Hughes (Brighton)
Stephane Mbia (Sevilla)
Luke Young (Kontraktsløs)
Hogan Ephraim (Kontraktsløs)
Angelo Balanta (Bradford) 
Tom Hitchcock (MK Dons) 
Benoit Assou-Ekotto (Tottenham) 
Niko Kranjcar (Dynamo Kiev)
Ravel Morrison (West Ham) 
Tom Carroll (Tottenham)
Modibo Maiga (West Ham) 
Will Keane (Manchester utd.)
Kevin Doyle (Wolves)
Samba Diakite (Ittihad FC, lån)
Esteban Granero (Real Sociedad) 
Gary O'Neil (Norwich)
Julio Cesar (Benfica) 
Jack Robinson (Huddersfield lån)
Danny Simpson (Leicester)
Loic Remy (Chelsea)

 

Viktigst til nå: 

  • Defoe er linket til QPR fra Toronto av flere kilder. Ryan Nelsen (ex.QPR) sin tid som manager i Toronto er over. 
  • Sandro fra Tottenham. Bekreftet. 
  • Fabio Borini. Liverpool godtok bud, men Borini slev kom ikke til enighet med QPR. 
  • Lassana Diarra var lenge linket til klubben og Harry sa selv på pressekonferansen at denne overgangen kom til å bli en realitet. Avtalen har nå strandet. 
  • Jermaine Lens ble linket til klubben i går, men disse ryktene har roet seg og det er tvilsomt at det skjer noe mer med nederlenderen
  • Aaron Lennon? Den kortvokste og lynhurtige vingen vil gjenforenes med gamlesjefen, men ryktene har blitt avkreftet fra flere hold.

 

Screenshot 2014-09-01 14.47.24_450x94.png

Diskuter deadline day i forumet!

 

Siste nytt: 

23:45 Niko Kranjcar
Bekreftes på sesonglangt lån fra Dynamo Kiev

23:00 Sandro
Da er det offisielt bekreftet. Sandro er QPR-spiller. 

22:30  Andre Ayew
Marseille-spissen er visstnok i London. Linken har vi sett i hele dag. Kan det være noe der da?

18:00 Tom Cleverley
Har ventet på denne. Tom Cleverley fra Manchester United. Midtbanespilleren har vært linket sterkt til Everton, men har de økonomi til å møte Manchester Utd. sitt krav? 

17:15 Sandro
Tottenham skal ha godtatt et bud på ca.£6 mill. Nå er det opp til spilleren selv og en medisinsk test før han er QPR-spiller

16:50 Jermaine Defoe
Dette kan fort bli en realitet, men lønn bør være et stort diskusjonstema, da Defoe skal forlange £90 000 i uka!! 

16:30 Fabio Borini
Liverpool skal ha godtatt QPR sitt bud på Borini. Budet skal være svimlende £10 mill. og kan stige ytterligere på kriterier

Kl.16:00 Lassana Diarra 
Avtalen som Redknapp bekreftet på lørdag har nå falt i fisk. Det skal være Lokomotiv Moskva som har stoppet denne overgangen. 

Kl.15:30 Richard Dunne
Et Twitter-rykte sier at rutinerte Dunne kan være på vei til Burnley. 

Kl.15:30 Andros Townsend
Townsend til QPR virker usannsynlig. Tottenham forhandler med Southampton om å skaffe seg Jay Rodrigues og Townsend skal være en del av den handelen.

Kl.15:00  Petr Cech
Chelsea skal ha tilbudt QPR Petr Cech. Har de ikke fått med seg at vi nettopp har handlet en keeper og at vi er godt fornøyd med Green? 

Kl.14:30 Will Keane
Et mildt sagt overraskende rykte går på at QPR har tilbudt £3,5 mill. for Will Keane fra Manchester Utd. Spissen var i QPR i vårsesongen 2013/14 og floppet stort med null scoringer på ni kamper. Det kan da ikke være noe i dette?

Kl.14:15 Aaron Lennon
TV2´s Thomas Aune tror Aaron Lennon er QPR-spiller når vinduet stenger. 

Kl.14:15 Mustapha Yatabare
Guincamp-spiss Yatabare har vært linket flere steder, men han har nå kommet til enighet med Trabzonspor i Tyrkia. Dermed kan vi skrinlegge dette ryktet!

Kl.14:00 Sandro
Ryktene rundt Sandro går stadig oftere. Sandro virker å være ganske langt ute i kulden hos Pochettino i Tottenham. Tony Fernandes skal angivelig ha lagt inn et bud på brassen så vil tiden vise om det er tilstrekkelig. Sandro er en 25-årig defensiv midtbanespiller og har spilt 17 landskamper for Brasil i denne posisjonen. 

Kl.13:45 Shaun Wright Phillips
Har blitt bedt om å finne seg en ny klubb. Da gjenstår det bare å finne en passende arbeidsgiver. Utfordring stor nok, men det er lov til å håpe på desperate klubber i slutten av vinduet. Charlton har vært interessert tidligere. 

Kl.13:35.  M'Baye Niang
Milan skal ha tilbudt den 19-årige spissen til lån for både QPR og West Ham. Begge klubber skal ha avslått forespørselen. 

Kl.13:30. Det er ikke offisielt bekreftet, men alt tyder på at Lassana Diarra blir QPR-spiller i dette vinduet. Er han i nærheten av formen han hadde før han dro til russisk fotball så er dette en veldig spennende signering. 

Kl.12.00. Det har vært svært stille rundt QPR siden midnatt. Men vi kjenner Harry, og han begynner nok å handle rundt midnatt. Vi kommer til å skrive de viktigste ryktene over, og hva som er siste nytt.

31/8 kl.23:30 Jermaine Defoe
Det måtte komme. Defoe skal være i London og Redknapp skal være interessert. 
Defoe har spilt hos Ryan Nelsen sitt Toronto FC de siste månedene, men skal ikke være fremmed med tanken å flytte "hjem" igjen

31/8 kl.22.00 Jermaine Lens
Etter at Rémy signerte for Chelsea så kan vi forvente mange spissnavn det neste døgnet. Det første er Jermaine Lens. 26-årig nederlandsk spiss som til daglig spiller i Dynamo Kiev

31/8 kl.17.30 Loic Remy
Offisielt klar for Chelsea. London-klubben betalte franskmannen ut av klausulen og er dermed klar for årets ligaleder.

31/8 kl.14.10 Raide Liverpool?
Fabio Borini og Jose Enrique er begge spillere som er nevnt i diverse foraer de siste timene. 

31/8 kl.12:30  Armand Traore
QPR godkjente lørdag et bud på Traore og mange ble overrasket over at han var med i troppen mot Sunderland. Nå har vi svaret. 
Traore ønsker å bli i QPR å kjempe om en plass på laget fremfor å gå til Crystal Palace. Et sunnhetstegn som også tyder på at stemningen i QPR-garderoben er god om dagen. 

31/8 kl.11:00  Lassana Diarra
Dette virker til å være done deal. Harry Redknapp bekreftet dette etter gårsdagens seier mot Sunderland, men vi vil gjerne se det på de offisielle sidene før vi tror det. 

30/8 Andre Ayew
Forsvinner Rémy trenger QPR en ny spiss. Ayew kan fort bli erstatteren. QPR har lagt inn bud på Marseille-spissen og det sies at han vurderer å flytte beite til Premier League. Swansea skal visstnok også være interessert. 
24 år med 34 mål på 133 matcher for Marseille. 

 

Det kommer nok både gleder og frustrasjoner før vinduet stenges. Artikkel vil oppdateres!