Av DAG HÅKON HELLEVIK

QPR stilte uten forsvarer Morgan Fox, som vi nylig har signert. Vi stilte imidlertid med midtbanespiller Dominic Gape, som vi ikke har signert. Han er en av Gareths gamle kjente, og vi har ham i hus til vurdering etter at kontrakten hans med Wycombe nylig gikk ut.

Ingen av lagene stilte med Lewis Wing som nylig vraket Rangers og valgte Reading i stedet. QPR var også uten Chris Willock og Jordan Archer.morgan_fox.jpg

Morgan Fox (bildet) er en veteran som fyller 30 straks serien er i gang. Han er en midtstopper/venstreforsvarer som har rundet 300 karrierekamper, det aller meste i Championship for Charlton, Sheffield Wednesday og Stoke. Sist vi så ham var i vår halvt mirakuløse 1-0 seier borte mot pottemakerne i april.

Fox har masse rutine og er en midt-på-treet-spiller som kan bidra til å løfte oss opp fra bunnen av tabellen, men neppe så mye mer enn det. Men, slik stoda er hos oss for tiden, er det kanskje bra nok. Han står bokført med 7 A-landskamper for Wales.

Dominic Gape har en enda mindre merittert karriere, og er noen uker unna å fylle 29. Han vokste opp i Southampton-akademiet og har 200 kamper for Wycombe fra 2016 til 2023. Med unntak av Wycombes cameo i Championship i 20/21 har alt vært i de lavere luftlagene. Hans beste posisjon er sentral midtbane, så dersom han får kontrakt vil det være i et forsøk på fylle hullet etter Stefan Johansen.

Reading – QPR 0-2 (Kelman 23, Richards 90+2)

Tirsdag 25. juli 2023

Asmir Begovic (Joe Walsh 61), Osman Kakay (Aaron Drewe 61), Trent Rendall (Deon Woodman 61), Jimmy Dunne (Henry Hawkins 61), Ziyad Larkeche (Kenneth Paal 61), Stephen Duke-McKenna (Elijah Dixon-Bonner 31), Dominic Gape (Rafferty Pedder 61), Albert Adomah (Stephen Duke-McKenna 61) , Ilias Chair (Taylor Richards 61), Lyndon Dykes (Sinclair Armstrong 51), Charlie Kelman (Hamzad Kargbo 51)

I tillegg til Dominic Gape fikk enda en av QPRs akademirekrutter prøve seg på A-laget. Trent Rendall er en forsvarsspiller som kom til QPR som 12-13-åring i 2014. Han har vært fast inventar i B/U21-stallen de siste sesongene, og fyller 22 år i september.