Like før overgangsvinduet stengte høsten 2011, gjorde vår tidligere manager en helhjertet innsats for å få Parker fra West Ham til QPR. Tony Fernandes hadde penger, og landslagsspilleren var Neil Warnock´s førstevalg.

Scott Parker valgte imidlertid å gå til Tottenham og Harry Redknapp, mens QPR endte opp med en løs kanon på dekk, nærmere bestemt Joey Barton.
Knappe to år senere går det stadig sterkere rykter om at Harry Redknapp står sterkt i kampen om Parker´s signatur.

Manglende spilletid
Etter at Andres Villas-Boas erstattet Redknapp i Tottenham, har Scott Parker mistet både tillit og spilletid hos det nye regimet på White Hart Lane. Spurs ønsker samtidig å redusere lønnsutgiftene, spesielt etter at de denne uka satte overgangsrekord med kjøpet av Brasil´s midtbanespiller Paulinho.

Tottenham krever to millioner pund for 32-åringen. Chris Samba går sannsynligvis tilbake til Russland for samme sum som QPR betalte, etter sigende 12 millioner pund. Harry Redknapp sitter med andre ord på en solid seddelbunke i kampen om spillere.

Utskiftinger
I tillegg er det ventet at en rekke av QPRs overbetalte spillere er på vei vekk fra klubben, noe som åpner for nye spillere inn.
I forrige uke var den første nykomlingen på plass, høyrebacken Danny Simpson, som kom fra Newcastle.

Fulham skal også være ute etter Parker. Vi får håpe forholdet Parker/Redknapp gjør utslaget til vår fordel.