3-1 seieren var vel fortjent og laget viste til tider brukbar fotball. Flere førstelagsspillere var ikke involvert i denne matchen, men skal spille treningskamp bak lukkede dører mot Leyton Orient på lørdag for å få matchtrening før sesongstarten mot Sheffield Wednesday.

QPR stilte likevel ganske så slagkraftig med Simpson, Hill, Onuoha og Suk-Young foran Green i målet. På midtbanen var Granero foretrukket og hadde med seg Shaun Wright-Phillips og Junior Hoilett på flankene. Sentralt var det også funnet plass til en  debuterende Karl Henry. På topp stilte vi med den tidligere Fulham-duoen Johnson og Zamora.

En fun-fact med dette oppgjøret er at når vi sist vi spilte på Roots Hall, og tapte 5-0 mot samme motstander, var ubenyttet reserve hos hjemmelaget en pur ung Gary Hooper. Dette var i en championshipkamp i sesongen 2006/07.

Målene i 1 omgang
1-0 kom etter 11 minutter. Fint kombinasjonsspill endte med at Shaun Wright-Phillips kom inn i boksen og fikk en assist da han serverte Andy Johnson med en pasning på tvers i feltet. Johnson kunne ikke bomme fra kloss hold på motsatt stolpe.

1-1 kom etter 24 minutter og blir kredittert som selvmål av Clint Hill. Ett langt innkast som Hill skal klarere. Det klarer han ikke og setter ballen i eget mål fra fem meter. Green i QPR-målet bør dog ta denne på sin kappe for det så klønete ut.

Det var flere positive spillere i den første omgangen. Yun Suk-Young fortsetter å spille bra også etter Østerrike-turen og debuten til Karl Henry var til mer enn godkjent.

Bytter i pausen ga resultat
Yun Suk-Young ga seg i pausen og lot Richard Dunne få debutere med 45 minutter som midtstopper. Hvile fikk også Granero som overlot plassen til Mbia. Det skulle vise seg å bære frukter umiddelbart. Mbia stanget knallhardt inn 2-1 på sin første berøring i det 46 minutt etter en corner fra Junior Hoilett. Headingen fra fem meter kom på bakre stolpe og var utagbart.

3-1 ble satt inn fire minutter før full tid. Nok en gang var det fra corner fra Hoilett som var foranledniongen. Nedum Onuoha hadde kommet opp på dødballen og kunne sette ballen inn på volley fra kloss hold.

God treningsøkt
Kampen var god trening og flere spillere fikk vist seg frem. De aller fleste positivt. Unntaket må være Bobby Zamora som ikke ser ut til å være i sin beste form og utgjør en liten trussel selv for League Two-motstand. Det er bekymringsfullt, men ellers var spillere som Hoilett, Simpson, Granero og Johnson alle på pluss-siden denne matchen.

Det skal skje mye de kommende dagene ifølge en tvitrende Tony Fernandes. Ett flertall av spillere skal være både på vei ut og inn. Her er det med andre ord bare å henge med i svingene!

U R'sss

QPR: Rob Green, Danny Simpson, Nedum Onuoha, Clint Hill, Yun Suk-Young (Richard Dunne, 46), Shaun Wright-Phillips, Esteban Granero (Stephane Mbia, 46), Karl Henry (Frankie Sutherland, 67), Junior Hoilett, Bobby Zamora.
Subs: Tom Hitchcock, Mo Sharif, Michael Harriman, Aaron Lennox