Av STIAN KARLSEN

Jay Emmanuel-Thomas scoret kampens eneste mål rett før pausen i oppgjøret, etter at Junior Hoilett overrasket Reading-forsvaret ved å ta et frispark kjapt. JET var med på notene og ekspederte lærkula inn i nettmaskene.

Emmanuel-Thomas kan vise seg å bli en viktig "squad-spiller" og har vist at han har både teft, styrke og fart. Blir neppe noe førstevalg, men av de første om banker på førstelagsdøra når skader,suspensjoner etc. oppstår i løpet av sesongen. 

Potensielle førstelagsspillere
Det var mange på banen som er med i diskusjonen når troppen mot Nottingham Forest skal taes ut. Yun Suk-Young og Armand Traore spilte sine første minutter etter lengre skadeavbrekk. Trenger nok litt mer tid før de er i en kamptropp disse to. 

Ben Gladwin var også tilbake etter et noe kortere skadeopphold, mens nyervervelsen Tozser og "hjemvendte" Sandro også fikk spilletid. Dette er høyaktuelle spillere til lørdagens kamp mot Nottingham Forest. Spesielt Tozser blir ansett som en spiller som kan gå rett inn i førsteelleveren til Ramsey. 

Mackie og Fer
De som var savnet på lagoppstillingen er Jamie Mackie og Leroy Fer. Fer skal etter rapportene ha begynt forsiktig trening etter sin kneskade, som blant annet satte en stopper for en overgang til Sunderland i sommer. Jamie Mackie har vært ute med en vond lyske i noen uker, noe som ser ut til å ta tid å lege. 

Forventninger
Etter at overgangsvinduet stengte så er forventningene til resultater skrudd opp et par knepp i W12. Ramsey har en av de beste og bredeste troppene i divisjonen for øyeblikket og alt annet enn playoff og oppover er sportslig nedtur. Presset på skuldrene hans er langt høyere nå enn før vinduet stengte. 

Blir spennende å se hva han kan få ut av noe som udiskutabelt ser ut til å være en mer samlet og spennende tropp enn QPR har hatt på flere tiår. 

Reading-QPR 0-1
QPR: Hudnott, Suk-Young (Kakay 61), Haran (Arthur 61), Hall (Trialist 52), Traore (Butler 55), Sandro (O’Sullivan 57), Henry (Trialist 55), Tozser (Trialist 63), Gladwin, Hoilett, Emmanuel-Thomas. 

U R´sss