Etter Mark Hughes' avgang har vi endelig prestert bedre. Men det har bare gitt oss ett eneste poeng på to bortekamper.
Bare de mest urealistiske optimistene forventet poeng på Old Trafford i Bowens gjesteopptreden, mens vi langt der oppe i nordøst ikke var helt Harry, og kom hjem med både vår første null baklengs siden hjemmekampen mot Chelsea - og et velfortjent poeng. Uavgjort var et forventet resultat.

Smultring med formasjon
Det positive foruten poenget var at vi framsto som et samlet mannskap - eller som det også heter, et lag! Vi var sikre bakover, Sunderland produserte kun to sjanser i løpet av 96 effektive minutter, og sjanser Cesar og Green seg av på mesterlig vis.
Framover skapte vi 5 sjanser hvorpå Mackie hadde den aller største.
Vi husker også at vi ble for trange i midtbanespillet vårt, noe som tok drepen på flere potensielle angrepsmuligheter.

Falmende Villa
Aston Villa er et falmende storlag. Deres kamp mot nedrykk er som forventet, det på tross av at anerkjente Paul Lambert er maestro.
Hans problem er at han har få spennende spillere å forvalte. Agbonlahor, Ireland, Albrighton, Bent, Delph og delvis Given er "has been`s".

De spennende spillerne heter per i dag Benteke og Bannan. Førstnevnte er en sterk og ganske farlig spiss (3 mål) og den vi må se ekstra godt etter. Bannan må passe seg for å ikke havne i gruppa med uspennende spillere.

Lambert er delvis en modig mann, delvis en nøden mann. Ved kampstart tirsdag hjemme mot juksehoopsa (vant 1-0) stilte Aston Villa med det yngste mannskapet i PLs historie. 23 år og 324 dager i snitt! Årsaken er mest av alt skadene i mannskapet.
Disse, som jeg holdt utenom noen linjer ovenfor, er: Kaptein Ron Vlaar, N`Zogbia, Gardner, Herd, Bennett og Dunne. 3-4 av dem ville trolig spilt på Loftus Road lørdag.

Selvmålsspesialister
La oss forresten gripe tak i Richard Dunne som representant for den lite flatterende statistikken som handler om selvmål. Vi husker hans bravader i eget nett for et par sesonger siden, og i hans fravær kan det være på sin plass (sic!) å nevne at oppgjørene disse lagene mellom er de med aller flest selvmål i PLs historie. Det blir skåret selvmål i hvert 2,5 oppgjør. Ikke dårlig det...

Villabassene er kun tre plasser over oss, men akk hvor langt det er i poeng. 8 i tallet er mye, og når birminghammerne (med rette!) klager over sine 13 poeng, hva skal så vi rangere gjøre? Gråte blod er et godt alternativ! 3 seiere er alt i gevinster mens 4 uavgjorte fyller marginalt opp. 7 tap er mye.

Tynnslitt Loftus Road
Samtidig: Der vi tirsdag reiste ok fornøyd i fra med 0-0, reiste Lamberts menn avgårde med 1-0 seier for litt siden.
Vi vinner ikke samme fanken hvor vi spiller. Loftus Road er ikke fortet vi drømmer om.
Aldri i nyere tid kan jeg huske at vi har vært så grufullt gjestfrie som i forrige hjemmekamp mot Southampton. 1-3 var egentlig et godt resultat for oss ut i fra prestasjonene og interessen. Hikk!

Vel, vi bør forvente bedre mot Aston Villa. Vi forlanger skikkelig innsats, og 3 poeng er skrekkelig nødvendig nå. Og jeg tror det kommer denne gang. Kampbildet nå vil jeg tro blir ganske likt som mot Sunderland. To lag som ikke gir mye rom, to lag som ikke vil tape. Begge lag vil satse på at det kreative offensivt vil avgjøre kampen i deres favør. Klarer vi å unngå at Villa får mer enn et par sjanser kampen gjennom bør vi kunne skåre det avgjørende 1-0 målet. Alternativene er 0-0 og 1-1.

Cissé
Laget Harry tar ut kan se slik ut: Green - Bosingwa, Nelsen, Hill, Traorè - Mbia, Granero - Taarabt, Mackie, Hoilett - Cissè. En offensiv lagoppstilling hvorav ti av dem jobber hjemover når det er nødvendig. Legg merke til at Cissè har skåret 4 mål på 6 kamper mot birminghammerne.
Når jeg ikke setter inn Fabio er det fordi han er tilbakekalt til United. Jeg trodde først det var i uka som var men det er altså ved årsskiftet sto det et sted.

Tror Harry satser på å samspille de han har til en kjent enhet.

Upwards and forward. Come on U R`ssssssssssssss!