Av de som svarte feil var det ganske mange som svarte åtte - men det skyldtes muligens at de ikke hadde lest den lille skriften i oppgaven. Vi ville vite hvor mange bortekamper vi spilte i blåhvite hoops med hvite shorts til - slik den fullstendige hjemmedrakten er. Vi spilte faktisk åtte bortekamper i hoopstrøyer - men halvparten av dem med blå shorts til i stedet for hvite.

De fire kampene det er snakk om var mot Norwich, Liverpool, Wolves og Sunderland - men for å score poeng var det tilstrekkelig å få antallet riktig. De som klare det var Tore Berntsen, Lars Ødemark, Frode Rekve, Magne Buset, Knut Aksnes og Ola Vilbo Hanstad.

September
Septemberoppgaven krever en oversikt som strekker seg litt lengre tilbake i tid. Den omfatter hele Premier Leagues historie siden 1992. For i løpet av de 21 sesongene siden starten har syv spillere gjort den prestasjonen det er å score ligamål for seks ulike klubber i Premier League. Tre av disse syv har spilt for QPR - og da skjønner du vel hva spørsmålet er:

Hvilke tre ex-QPR-spillere er det som har det til felles at de alle har scoret mål for seks ulike klubber i Premier League?

Vi presiserer at ikke alle tre har spilt for QPR i eliteserien - blant dem er det også folk som har spilt for oss i lavere divisjoner. Vi gir to poeng denne gang for de som klarer alle tre navnene - og ett poeng hvis du klarer to.

Regler
Vi minner om reglene. Hvert poeng gir ett lodd i en trekning som foretas ved nyttår. Du har større sjanse for å vinne hovedpremien (en QPR-trøye for sesongen 2012/13) jo flere oppgaver du klarer å løse. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

I tillegg vil også den deltakeren som har vunnet flest lodd gjennom hele spørsmålserien få en oppmerksomhet når strek blir satt. Deler flere på den prestasjonen blir det loddtrekning.

Kun for medlemmer
Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for 2012/13 innen det tidspunktet hvor trekningen foretas.

Svarfristen denne gang er mandag 1. oktober.