Av STEINAR SÆTHER

Så blei det ikke sånn vi håpte og trudde, at vi skulle gå hjem til oss sjøl med tre poeng. Holloway snakker om den nesten alltid brukte midtbaneduoen Scowen og Luongo og deres skader og sjukdom de siste kampene, som en årsak. Han har sikkert rett, men når det løpes litt mindre og litt saktere mot bryggerne, så takker sjølsagt de for vår lille gave. Ett poeng var for dem en seier på Loftus Road, mens vi forlenget vår kamprekke mot dem til 4 uten seier...!

I dag peiser vi oppover til Yorkshire, til Barnsley, til Oakwell Ground, en bane og klubb vi ofte gjør det godt mot. Manager Heckingbottom har ikke fått en god start på sesongen, og er nede på en 21. plass med 7 poeng etter 8 kamper. Både òg hjemme med 2 seiere og 2 tap, borte er de som oss 0-1-3. U`en borte, for å ta den først, var mot Preston, hjemmeseirene var mot Forest og Sunderland i forrige måned.

I sommervinduet forsvant hele 19 mann ut dørene, blant dem Scowen til oss (tusen takk!) og Kpekawa til Colchester, samt et par andre med ett visst navn. Inn samme døra kom enda flere, hele 22 spillere. I bygningsbransjen kalles det totalrenovering! Av de som er i a-stallen i dag kjenner jeg igjen kun 5 navn: Moncur, Davies, Hammill, Gardner og Bradshaw. 

Skadesituasjonen er veldig behagelig for Heckingbottom, med kun èn kjent mann ute. Vi får nok tilbake Lynch og Luongo nå, og da ser ting lysere ut. Caulker og Cousins er også spilleklare, om de velges er en annen sak.

Vi har et solid grep på the tykes. Vi har beseira hjemmelaget i 7 av de 8 siste kampene, tapet kom samme sted forrige sesong. Godt å vite ettersom vi taper de fleste kampene borte; to uavgjorte og resten tap de siste kampene på reis.

Jeg ser faktisk ganske lyst på kampen i kveld. Trur vi møter Barnsley på et relativt gunstig tidspunkt, og med at ting ofte gjentar seg sjøl sier jeg at vi vinner 2-1 eller 3-1.