Av STEINAR SÆTHER 
 

Det er så vidt jeg kan erindre kun i hjemmekampen MBORO Pre.jpgmot West Bromwich vi ikke har vært i nærheten av å ta poeng. På Elland Road kunne vi stukket av med et poeng om f.eks Hugill var mer klinisk da vi lå under 0-1, som altså blei til 0-2 også her. At Leeds vant var rettferdig, ingen tvil om det, men vi var ikke sjanseløse. Fulgte ei live-sending fra Leeds, og der mente de at dette var noe av det beste hjemmelaget hadde prestert i høst. Kanskje det, og de er fortsatt en stor kandidat til opprykk, et direkte sådan.

 

Første sjanse til revansje er mot Middlesbrough hjemme på KPFS lørdag. Jonathan Woodgate er en ny manager i stor fare for å få et tupp i rævva. Laget er nummer tre fra bunnen med 2-6-7 og 11-19, bare Barnsley og Stoke er under dem. 0-2-3 på de fem siste, og som dere skjønner er det ikke antallet mål bakover som er det største problemet. Men når Britt Assombalonga ikke skårer mål, gjør heller ingen andre det - for å være litt breial. 11 er færrest i Championship.

 

For å ta spillergruppa: Målvakta er skadefri, Randolph - og skadefri er han ikke.  I forsvaret spiller Ayala og Shotton de fleste minuttene, de andre er mer omskiftelige. På midten spiller hele ti mann jevnlig, av disse har de tre med færrest kamper spilt i minst ni... Framme i angrep dreier det seg i hovedsak om, altså, Assombalonga. Han står med fire mål, makker Fletcher har ett.

 

Det er nødt til å bekymre Warburton alle målene vi lar gå inn. 28 er like dårlig som tre av de fire nederste på tabellen, Boro er unntaket. 24 i rett nett er fortsatt tredje best. 

 

Mange skader hos Boro, fredag kveld skrives det at hele ni mann kan være ute, sju er garantert, og det forteller litt om problemene dette presumptivt ålreite laget sliter med. Warburton har en eller to av stopperne ute, det være seg Barbet og Leistner. Ellers ser det greit ut.

 

Vi har tapt fem av de siste seks mot Boro, seieren var forrige sesongs tilsvarende. Lagene har ikke spilt uavgjort siden 1995! Imidlertid er det greit å vite at Boro ikke har skårt på fire kamper.

 

Jeg drister meg nok en gang til å tippe et resultat mot Middelsbra, og med dets problemer skal vi ha en god sjanse. Mitt tips blir 3-0 til oss, intet mindre enn! En smultring, yeah 🙂