En helt jevn batalje endte med Austin-scoring i det 90.minutt. 1-0 førte oss forbi WBA på tabellen og opp på fjerdeplass. En helt passende markering av klubbens 140 års lange eksistens.

Warburton gjorde fire endringer på laget fra avansementet i FA-cupen mot Rotherham. David Marshall fikk sin debut, Sam Field kom inn på midten, Chris Willock var tilbake og Lyndon Dykes kapret en av to plasser på topp. QPR har hatt en fin start på kalenderåret 2022 og er ubeseiret.

QPR stilte da med følgende lag: Marshall, Barbet, Dickie, Dunne, Adomah, Wallace, Johansen, Field, Willock, Gray, Dykes

Motstander WBA kom til W12 i vaklende form, etter kun å ha plukket med seg to seire på sine siste ni ligakamper. Likevel var det Valerien Ismaels lag som startet best. Gamle, gode Matt Phillips var frisk og gjestene skapte mye uten å omsette presset i mål. Matt Clarke headet rett på Marshall og nevnte Phillips var nær på å sette inn et innlegg fra Karlan Grant. QPR sin første målsjanse kom i det 27. minutt, og det var en nordmann som stod bak. Dessverre var frisparket litt for behagelig for keeper David Button. Kampens intensitet hadde avtatt, og begge lag slurvet i denne perioden med ballbesittelse. Warburtons lag hadde likevel begynt å vokse inn i kampen, og opplevde den beste perioden inn mot hvilen.

Stefan Johansen prøvde seg igjen rett før garderobepraten, men vår kaptein fikk kun skutt rett på Button fra god posisjon. Totalt sett var det QPR som kunne være mest fornøyd med at det fremdeles stod 0-0 på lystavla.

QPR fortsatte den gode trenden etter pause, og Chris Willock var sentral i det aller meste når det kom til offensivt spill. Gray satte ballen i nettet etter 49 minutter, men dommer Hooper var rask til å annullere. QPR økte presset og Dykes var centimeter unna på et lavt innlegg fra Dickie. Vi begynte virkelig å få troen på dette nå. Vi angrep fra begge sider og WBA hadde sitt store strev med å holde oss fra livet. Stefan Johansen fant frem litt magi da han chippet Dykes gjennom uten at han klarte å overliste Button. Det var fremdeles målløst på Kiyan Prince Foundation.

Før timen var spilt prøvde Johansen seg igjen, men Button var igjen med på notene. WBA måtte gjøre endringer og Phillips gikk av banen til fordel for Daryl Dike. Det utgjorde nesten stor forskjell umiddelbart da han med si første touch i matchen spilte gjennom Karlan Grant. Kun en helt strålende takling av Barbet hindret Grant og få en fri avslutning alene med Marshall.

I det 64. minutt kom Charlie Austin på banen for Andre Gray, Warburton ønsket å jakte det viktige førstemålet. Spillet bølget frem og tilbake og begge lag hadde sine muligheter. Jake Livermore skjøt over på en god mulighet og debutant Marshall måtte deretter bruke all sin erfaring til å tippe vekk Grant sin krossball før den trillet ut over sidelinjen til et hjørnespark Fremdeles målløst i W12.

Det ble en lang pause i vest-London da forsvarsspiller Barbet - som ikke har gått glipp av et minutt fotball på over 100 kamper - fikk behandling etter et ublidt sammenstøt med annonse"plakatene". Heldigvis kunne 28-åringen returnere til banen med en heftig bandasje rundt hodet, og begge lag visste at de hadde omtrent 10 minutter på seg til å finne et vinnermål. WBA vinket febrilsk på straffe, når Grant gikk ned i den duell med Stefan Johansen.

I det 90. minutt kom forløsningen! Charlie Austin - mot sin tidligere arbeidsgiver - ble funnet av Willock på bakre stolpe med et strålende innlegg. Headingen plasserte han perfekt nede i hjørnet og utagbart for en ellers god Button. Etter ellevill feiring og fantastisk stemning ble det signalisert at det skulle spilles i ytterligere syv minutter. Mest på grunn av hodeskaden til Barbet. Dom Ball kom innpå for Willock og skape defensive soliditet, forferdelige minutter med altfor mange dødballer fulgte, men tilslutt blåste dommer Hooper av matchen og vi kunne juble for tre ekstremt deilige poeng. Tre strake seire i championship og opp på fjerdeplass på tabellen. Kampen om opprykk intensiveres...

QPR-WBA 1-0 (0-0)