Av KÅRE SVANG

Før den kampen var det fire tippere som hadde 9 rette, men det var kun Gunnar Rasmussen (60) fra Bergen som hadde tro på at QPR skulle ta tre svært viktige poeng. Han ble den eneste som endte med 10 rette ut av 15 kamper. Hele 9 tippere endte til slutt med 9 rette tegn, best av disse ble Trond Vestby fra Strømmen som hadde 3 rette bortetegn og 3 rette uavgjort. Til sammen deltok 37 tippere med til sammen 77 tipperekker.

Vinneren Gunnar Rasmussen fra Bergen

Som den eneste i årets tippekonkurranse fikk Gunnar 10 rette tegn. Han har vært i toppen helt fra første kamp og ble altså den som hadde plottet inn flest rette tegn. Gunnar har jobbet i politiet i Bergen siden 1983, men ble pensjonist i desember 2019. Han omtaler seg selv som fotballidiot, noe hverken hans kone eller to barn deler med han.

Gunnar startet sin aktive fotballkarriere som 10 åring og den varte i overkant av 20 år med 4. divisjon som øverste nivå. Som bergenser har selvsagt Brann alltid vært favorittklubben og han har vært fast gjest på stadion i alle år. Her holder han fremdeles til i både med- og motgang.

Interessen for engelsk fotball startet som for veldig mange andre med tippekampene på begynnelsen av 70-tallet, ja faktisk med sort/hvitt tv. På 70 tallet spilte Brann mange treningskamper mot engelske lag og i 1975 kom QPR på besøk til Bergen. Dette ble Gunnars første bekjentskap med klubben og han var naturligvis på kampen. Brann slo QPR med 1-0.

Året etter kom QPR tilbake til Bergen, men da i første runde i europacupen. Første kamp i London endte med 4-0 til QPR hvor Stan Bowles scoret tre av målene. På Brann stadion i returmøtet endte det med 7-0 til QPR og nok en gang scoret Stan Bowles tre av målene. Han ble rett og slett Gunnars favorittspiller.

I dag er han meget fornøyd med at Charlie Austin er tilbake i klubben og han har blitt den nye favoritten på Loftus Road. Som Gunnar sier, «han var jo med på å gjøre meg til vinner av tippekonkurransen med det første målet mot Luton».

For ni år siden ble Gunnar med sin gode kamerat Per Bertelsen til Loftus Road for første gang. Siden den gang har det blitt tur til London hvert eneste år med QPR kamp. I tillegg har det blitt noen årsmøter også og han beskriver supporterklubbens medlemmer som en fantastisk gjeng. Han forteller at han ser veldig frem til neste fellestur og kamp. Hvem gjør vel ikke det? Supporterklubben gratulerer deg så mye som vinner av sesongens tippekonkurranse.

Premie sendes også til Trond Vestby som ble nr. 2 og i tillegg har vi trukket ut tre deltakere som får hver sin premie. Dette er Frank Olaf Holter, John Arild Løken og Vidar Aas. Gratulerer til dere og takk for deltakelsen til alle sammen.

19 tippekonk.jpg