August
Etter en fortvilende sommer med lite investering og uroligheter rundt eierskapet så ble sesongstarten en nedtur med 0-4, og rødt kort til Clint Hill, for Bolton på Loftus Road. Ulykkesfuglen Kieron Dyer fikk med seg 3 minutter Premier League for QPR før en skade satte ham ut resten av sesongen. En pinig exit hjemme for Rochdale i ligacupen ble det også. Likevel ble august-måned en stor opptur, da Tony Fernandes kjøpte opp aksjene til den italienske mafiaen og skapte orden i korridorene. Vi rakk også å hente inn forsterkninger før overgangsvinduet stengte på månedens siste dag. De fleste var godt fornøyd med spillere som Barton,SWP og Ferdinand. Warnock virket sliten, men godt fornøyd når vinduet stengte på månedens siste dag.

Fasit: 3 kamper 3 poeng. 11-plass i serien

 
September

Sportslig sett så var september en opptur. Vi var ubeseiret i månedens tre kamper og mange vil nok huske at vi spilte skjorta av Newcastle på Loftus Road selv om det kun ble med ett poeng (0-0). Vi spilte god fotball og flere begynte å prate om at en topp ti-plassering var innenfor rekkevidde.
En som ikke kunne se lyst på sin tilværelse var Petter Vaagan Moen som ble utelatt fra Warnock sin 25-manns tropp. Det skulle vise seg at vi hadde sett den første nordmannen i  QPR for siste gang på banen. ( for denne gang i alle fall!)
QPR.no fikk forøvrig også en solid ansiktsløftning denne måneden takket være vår nettredaktør Allan Klo.
Clint Hill leies ut til Nottingham Forest.

Fasit: 3 kamper 5 poeng. 8 poeng totalt og 9 plass i serien.

Oktober
Om september var sportslig opptur så ble oktober en gedigen nedtur, selv med innhold av seier over Chelsea. Det startet med 6-0 i sekken mot Fulham på Craven Cottage og avsluttet med 3-1 tap på White Hart Lane. Fellesnevneren for begge de oppgjørene er Adel Taarabt. Han ble byttet ut i pausen ved begge anledningene. Mot Fulham ble han observert i et buss-skur på vei hjem mens 2 omgangen pågikk og mot Tottenham var han latterlig dårlig. De fleste konkluderte med at Adel ikke hadde det som trengs i Premier League.
Det snakkes om nye stadionplaner og treningsfasiliteter i kulissene. Den etterhvert så berømte rasismesaken mellom Ferdinand/Terry oppstår i hjemmekampen mot Chelsea denne måneden.
Ingen snakket om Heidar Helguson før sesongstart men islendingen hadde en flott innledning på sesongen og var QPR's viktigste offensive våpen i denne perioden.
Jamie Mackie gjør comeback mot Fulham etter benbruddet ni måneder tidligere.
Clint Hill hentes tilbake fra Nottingham Forest på grunn av skadeproblemer i den bakre fireren.

Fasit: 4 kamper og 4 poeng. 12 poeng totalt og 11 plass i serien.

November
Siste rest av italiensk blod i korridorene forsvinner ut porten på Loftus Road. Gianni Paladini skal ha sin del av æren for at QPR er der de er idag, men vi er likevel mest lettet og glad for at han forsvinner.
Vi gjør to av sesongens aller beste kamper i november. Vi taper 3-2 mot Manchester City på Loftus Road i et fyrverkeri av en match og vi vinner 3-2 borte på Brittania mot Stoke.
QPR var en av frontfigurene blandt Premier League-lagene i Movember-aksjonen (aksjon med fokus på menns helse). Dette gjorde seg gjeldende i en lang rekke trønderlignende og lite kledelige snørrbremser i løpet av måneden.

Fasit: 3 kamper og 3 poeng. 15 poeng totalt og 11 plass i serien

Desember
I desember begynte det å lukte bunnstrid for alvor av QPR. I det mange regner som den viktigste måneden i serien klarte våre gutter kun å karre med seg to av atten mulige poeng!
Mange så frem til ett nytt transfervindu i januar og troen på at Neil Warnock skulle investere akkurat de rette midlene på de riktige spillerne hadde de fleste. Tøft kampprogram med Arsenal, Man Utd. og Liverpool får ta noe av skylden for den svake poengfangsten ved juletider, men vi var fremdeles over den berømmelige nedrykkstreken på en 17 plass da juleribbe og nyttårskalkunen var fortært.

Fasit: 6 kamper og 2 poeng. 16 poeng totalt og 17 plass i serien.

Januar
Januar-måned begynte med at den absolutt dårligste lånesigneringen i Premier League ble sluttført. Fredrico Macheda kom fra Manchester United. Nok et tap i ligaen for Norwich og en pinlig affære mot MK Dons i cupen (1-1) førte til at Warnock fikk fyken 8 januar. To dager senere ble Mark Hughes lansert som ny manager. Hughes fikk en vanskelig start med tap i Newcastle (1-0) men fulgte opp med en historisk FA-cup seier (første på et tiår) i cupen mot MK Dons (1-0). Det ble en selvsagt exit mot Chelsea i 4 runde. Med Hughes kom også signeringer av kvalitet. Inn kom Taiwo,Diakite,Zamora,Cisse og Onuoha som alle har bidratt til å løfte dette laget.Siste dag av transfervinduet ble også siste dag for Petter Vaagan Moen i klubben. Han ble fristilt fra sin kontrakt med umiddelbar virkning. Januar var også tid for siste del av QPR.no sin ansiktsløftning med nytt forum ute på nett. Jeg tror jeg snakker for oss alle når jeg sier at vi har kommet inn i en ny og bedre verden!

Fasit: 3 kamper 3 poeng. 20 poeng totalt og 16 plass i serien

Februar
Debutantene gjorde seg bemerket på godt og vondt umiddelbart. Cisse scoret (som vanlig) i debuten og det samme gjorde Zamora. Det hjalp likevel pent lite da den siste vintermåneden ble katastrofal poengmessig. Hjemmetap mot Fulham og bortetap mot Blackburn gjorde at mange skeptikere fikk vann på mølla. Resultatene måtte komme fort for Mark Hughes ellers ville nedrykket være en realitet lenge før sesongen var over.
I enden av måneden så tabellen slik ut:

15: Aston Villa 29 poeng (-5)
16: Wolves 22 poeng (-21)
17: QPR 21 poeng -(18)
18: Blackburn 21 poeng (-22)
19: Bolton 20 poeng (-25)
20: Wigan 20 poeng (-27)

Fasit: 4 kamper 1 poeng. 21 poeng totalt og 17 plass i serien

Mars
Uavgjort hjemme mot Everton var ikke godt nok og da alt gikk skeis i sesongens hittil viktigste kamp mot Bolton trodde de fleste at alt håp var ute.Når dommeren ikke engang kunne se at Clint Hill sin heading var en halv meter over streken så virket alt utgjort. Kåre Svang (leder i supporterklubben) "gikk" så langt i frustrasjonskjelleren at lovnad om en gåtur fra Hønefoss til Oslo i forbindelse med supportercupen 2 juni ble gitt (god tur!). Liverpool var neste kamp og det så lenge ut til at historien skulle gjenta seg. Da Kuyt scoret 2-0 til gjestene på Loftus Road var fortvilelsen total, men drøye 20 minutter senere var fortvilelsen snudd til et ørlite håp da Jamie Mackie satte inn 3-2 på overtid. Den scoringen var sannsynligvis vitamininnsprøytningen som gjør at vi i dag fremdeles kan titulere oss som et Premier League-lag. Så var det bortebane da... Mot Sunderland var det igjen helsvart og 3-1 tap og Cisse utvist.
Før mars var omme var det igjen duket for hjemmekamp og da var ting på plass igjen. London-rival Arsenal ble senket 2-1 etter scoringer av Diakite og en Taarabt som var i ferd med å endelig finne formen.
Fort Loftus Road var etablert!

Fasit: 5 kamper 7 poeng. 28 poeng totalt og 18 plass i serien

April
Fremdeles så var det få som innerst inne trodde på fornyet kontrakt og mot Manchester United ble det igjen tap i en kontroversiell kamp med nok et rødt kort til Derry. Utilgivelig feil selvsagt...
Fort Loftus var neste stopp og Swansea ble enkel mat for hungrige blåhvite. 3-0 var solide saker. Det var også i disse tider filmen fra fire år med mafia ble tilgjengelig for den allmenne masse. For de som fremdeles ikke har sett filmen "The Four Year Plan" (sikkert ikke veldig mange) så anbefales den på det varmeste. God underholdning og absolutt ikke bare bare for hardcore QPR-fans.
Ny bortekamp og samme gamle leksa. 1-0 tap var fasiten mot WBA. Hjemme derimot fortsatte seiersgangen og denne gang var det Tottenham som fikk unngjelde. Taarabt ble helt og machvinner til tross for utvisning. De er nå klart at det sannsynligvis vil stå mellom Bolton og QPR om den siste gjenværende plassen i Premier League. Det er hjemme bra og borte ubrukelig som gjelder. 6-1 tap på Stamford Bridge for Chelsea var nesten uungåelig i månedens siste kamp.

Fasit: 5 kamper 6 poeng. 34 poeng totalt og 17 plass i serien

Mai
Sportslig hadde en matchball igjen. City på Etihad virket som en umulig oppgave mens Stoke hjemme skulle være overkommelig. Samtidig mottok vi gjerne ha hjelp av WBA borte mot Bolton. Det så lenge mørkt ut men Djibril Cisse scoret den forløsende scoringen to minutter før full tid. WBA ga oss en gavepakke av de sjeldne da de utlignet på overtid. Nå var vi i førersetet!
Matchen på Etihad var med på å skape fotballhistorie og den trenger ingen nærmere beskrivelse.

Fasit: 2 kamper 3 poeng. 37 poeng totalt og 17 plass i serien

og hvem var så årets spiller i QPR?? Både fans og spillere er enige og har stemt frem mannen som så rødt i første serierunde, ble utlånt og trodde QPR-karrieren var over. Clint Hill!!!


Tabell ved endt sesong:




"The future is bright!"

Takk for en fantastisk berg og dalbane-tur av en sesong. Kan nesten ikke vente til august er på plass.