Av DAG HÅKON HELLEVIK

QPR Norway er 35 år i 2024. Ambisjonen vår er å kombinere det formelle årsmøtet med en sosial samling med gjester fra klubben fredag kveld 22. november. Oppstart vil være ca klokka 18.00. Hvis det er mulig vil dette finne sted på stadion, i baren under The Loft-tribunen hvor vi hadde et tilsvarende arrangement så sent som i 2022.

Vi må likevel ta et forbehold! TV-selskapene trenger fortsatt noen uker for å finne ut hvilke kamper de skal flytte på, og det har hendt tidligere at SKY har laget krøll for oss ved å dytte en lørdagskamp over til en annen ukedag.

TV-kamper
I år har imidlertid EFL lovet på ære og samvittighet at alle TV-begrunnete endringer til og med desember skal offentliggjøres før ligastart i august.

Med andre ord: Hvis SKY/EFL holder ord (vi tror det når vi ser det, for selskapet har tidligere gitt seg selv frister som de ikke har overholdt) vil vi kunne bekrefte endelig program for møtehelgen vår innen 10. august. Derfor: Følg godt med på qpr.no!

.

Sesongstart
Hva terminlista angår åpner vi denne sesongen hjemme mot WBA 10. august. Her har SKY allerede vært på banen og forkynt at kampen skal gå klokka 12:30 engelsk tid.

Det er litt tynt med hjemmekamper fra start av, bare tre i hele august og september, men hvis vi klarer å holde på fjorårets borteform betyr det kanskje at vi får en god begynnelse på sesongen!

Velkommen!
Men foreløpig: De av dere som ønsker å være med på en minneverdig QPR-happening denne høsten bør ta høyde for å være på plass i storbyen tidlig på ettermiddagen fredag 22. november.
Detaljene vil dere finne på våre nettsider i god tid. Her vil dere i tillegg finne en endelig frist for påmelding og en frist for en samlet bestilling av kampbilletter.