Vi må likevel ta et forbehold! TV-selskapene har foreløpig ikke hatt tid til å finne ut hvilke kamper de skal flytte på, og det har hendt tidligere at SKY har laget krøll for oss ved å dytte en lørdagskamp over til en annen ukedag. Denne gangen er det antakelig ikke veldig sannsynlig med fredagskamp ettersom vi har en onsdagskamp samme uka, men vi er likevel i den situasjonen at vi ikke kan garantere lørdagskamp før TV-kabalen er lagt. Det er også en fare for at kamper kan flyttes til søndag eller i verste fall mandag!

Styret planlegger imidlertid for at kampen går lørdag, og dermed for at vi også kan ha et årsmøte fredagen før. Med andre ord: De av dere som ønsker å være med på årsmøte og forhåpentligvis også en samling med lokale gjester bør bestille flybilletter med sikte på å kunne være i Shepherds Bush allerede fredag 4. november klokka 18. 

Detaljer om dette vil dere finne på qpr.no i god tid. Der vil dere også finne en endelig frist for påmelding og en samlet bestilling av kampbilletter.      
                                                                                                                                                                                      

Styret