En langvarig pandemi går heldigvis mot slutten. Vil du glede andre QPR-supportere ved å dele et bilde, en video, eller reisebrev? Eventuelt lyst til å skrive et? 
 
På hver eneste hjemmekamp, før pandemien, befant det seg nordmenn på Loftus Road. De fleste fikk med seg minner for livet. Fra kampen, fra puben og alt det andre en verdensmetropol har å by på. Hvorfor ikke dele opplevelsene med andre fans?

Vi har lenge hatt en spalte på nettsidene, hvor vi har ryddet plass til fortellinger fra fotballturene. Spalten ligger under fanen Supporterklubben --> Reisebrev. Link 
Du trenger ikke være noen racer i tekstbehandling. Fortell om det du husker best. Traff du interessante mennesker på puben? Hva var kampens høydepunkt? Erfaringer med hotellet? Billig og bra eller sjuskete og dyrt?

Mange har aldri har vært i London, og da kan slike fortellinger bli en inspirasjon og samtidig ha stor nytteverdi for førstegangsreisende.

Legg ved noen bilder, så ordner vi resten.

Vil du bare dele bilder så gjør det gjerne i billedgalleriet. Den finner man også under fanen Supporterklubben --> Billedgalleri. Link
Legg gjerne med en liten tilhørende tekst dersom du laster opp bilder!  
 
Stian