Av DAG HÅKON HELLEVIK

For noen dager siden kunne vi lese at Fulham-manager Felix Magath ba Brede Hangeland om å legge seg på massasjebenken med en ost klistret til låret i et forsøk på å bli kvitt en muskelskade. Den tyske manageren var så sterk i troen på denne behandlingsmetoden at han sendte klubbens matrialforvalter til en Tesco-butikk nær Fulhams treningsanlegg for å kjøpe riktig type ost, skrev avisa The Guardian.

Noen dager senere skadet QPR-stjerna Sandro kneet på trening, og i dag melder Dagbladet at Stephen Caulker ble arrestert av politiet forleden beskyldt for - ja nettopp - å ha stjålet ost i en Tesco-butikk!

Arrestasjonen var en misforståelse og osten var betalt på lovlig måte, viste det seg. Caulker fikk gå etter et kjapt avhør inne i butikken. Sannsynligvis hadde ikke spilleren noen grunn til å stjele, for han var sikkert lovet å få pengene for osten tilbake ved å gi kvitteringen til klubbens lege.

Dermed er det bare å håpe at ostekjøpet ikke bidrar til å gjøre underskuddet på QPRs regnskap så mye større at det ytterligere øker sjansene for bøter og utestengelser fra ligaens side den dagen neste regnskap blir offentliggjort. Kanskje burde Caulker og Sandro spleise på osten i stedet for å kreve penger fra klubbkassa og i neste omgang fra Tony Fernandes. De burde ha råd til det.

Så med midtstopperen ute av fengsel og med Sandro på bedringens vei er det kanskje håp for QPR-poeng i de kommende bortekampene mot Southampton og West Ham. Gjør vi det bra i disse kampene kommer nok spillerne til å glise bredt til tv-kameraene etterpå - og si cheese!