Av STEINAR SÆTHER

Endelig er sirkus Championship klar for sagmugg og popkorn igjen! At vi starta med tap 2-3 i 1. runde av ligacupen for Plymouth er passe interessant, imidlertid fikk vi et par svar på hvordan sesongen kan arte seg. Vi skaper sjanser men skårer for lite. Er nye Dykes rett mann foran kassa? Det veit vi ikke før det er spilt en del kamper. Vit at Championship er noe helt annet enn skotsk Premiership. En ser stadig spillere som er mediokre på vårt nivå får kontrakt i Skottland - på det høyeste nivået - og gjør suksess der.

Vi slipper motstanderne til med for mange sjanser. Gammelt nytt, med andre ord! Vi har mye å jobbe med bakover! Dickie kan bli bra for oss, kanskje i tospann med Barbet. Kakay blir fort en favoritt fra sin angripende backposisjon. Carrol kommer inn med sine 28 år som den tredje eldste i spillergruppa. Sesongens kaptein Cameron er 35 og Wallace 32. Hva så med Manning og BOS? Should they stay or should they go? Ikke ta alle spekulasjoner i media for god fisk!

Manager Lamouchi i Forest måtte nok rive seg brutalt i hårmanken da laget hans dumma seg loddrett ut i siste serierunde i sommer - og Swansea på sin side tok vare på sin mikroskopiske sjanse. Trur at Skogvokterne vil kjempe der oppe igjen. Et par solide spillere har reist videre, Cash blei kjøpt av Aston Villa, er det største tapet. Samtidig har det blitt henta inn noen spennende spillere som vil sette sitt preg på en del kamper. Og skårer Grabban sine tilmålte 15 mål, vil det kunne bli sluttspill neste vår.

Å spå noe som helst fra kampen er gambling i ordets rette forstand. Det jeg tenker er at det blir lite mål i kampen. Kan se for meg 1-0 til et av lagene. Hvorfor ikke oss...? 

Come on U Rsssssssss! Let`s get this thing going!