Det var ventet at Warburton stilte med tilnærmet B-lag, og det innfridde nesten. Det var nemlig hele seks spillere som var igjen fra startelleveren på lørdag mot Barnsley, riktignok så spilte to av dem under én omgang. Andre Dozzell og George Thomas ble litt "utpekte syndebukker" mot Barnsley på stillingen 0-2, men fikk sjansen til å rette opp litt av inntrykket her sammen med Rob Dickie, Osman Kakay, Ilias Chair og Chris Willock som også startet lørdag. 

Jordan Archer overtok hanskene til Seny Dieng og startet som ventet som burvokter. Han hadde Jimmy Dunne, i tillegg til, nevnte Dickie og Kakay foran seg i trebackslinjen med debutant McCallum og Odubajo på vingbackene. Thomas og Dozzell sentralt med Chair og Willock foran seg. Charlie Kelman startet på topp. 

E9kte-BXIAoI1uo.jpeg
 

Målene denne kvelden ble scoret av ustoppelige Dickie og Ilias Chair, og begge målene kom i førsteomgang. Fullverdig referat kommer ikke til denne kampen, da undertegnede hverken har sett eller hørt kampen. Noen som har fulgt med og har skrivekløe? Vi tar gjerne mot noen ord og publiserer dette. Ta kontakt på stiankarls1@hotmail.no