Galskap, vil noen si. Og med tanke på hva vi har fått ut av kjøpefesten i sommer, er det ikke det minste merkelig at skepsisen brer seg rundt eventuelle nye tilskudd i en overfylt spillerstall.
Når det er sagt, Mark Hughes har på ingen måte imponert i spillermarkedet, noe tabellen beviser på ettertrykkelig vis.

Harry Redknapp har på merkverdig vis gitt oss håp, til tross for at vi sist lørdag satte en tvilsom Premier League-rekord: 16 ligakamper uten seier siden sesongstart.
Klarer Redknapp å dra oss ut av denne gjørma, vil kallenavnet Houdini for alltid være synonymt med hans tid i QPR.

Advarsel
Så hvilke spillere er det den tidligere Spurs-manageren vurderer?
NB!teksten du er i ferd med å lese baserer seg på ryktebørs i engelske medier.

Spiss Robbie Keane (32) spiller i dag for Los Angeles Galaxy, der han har scoret 18 mål på 32 kamper. Forrige sesong hadde han et kort låneopphold i Aston Villa, der han satte inn 3 mål på 6 kamper. I tillegg til QPR, jakter både Norwich og Villa på den irske landslagsspilleren.

Forsvarsspiller Titus Bramble (31) har vært i Sunderland siden 2010, men sliter med å få plass i førsterekka på et av de svakeste Sunderland-lagene på en stund. Han blir Bosman-spiller ved sesongslutt.

Spiss Loïc Rémy (25) har scoret 27 mål på 68 kamper for Marseille. Redknapp gjorde flere forsøk på å kjøpe spilleren mens han styrte Spurs-skuta.

Midtbanespiller Jake Livermore (23) sliter benken i Tottenham, men var en av Redknapp's favoritter. Pålitelige London Evening Standard hevder Villas Boas neppe er villig til å selge Livermore, men kan være åpen for en låneavtale.

Midtbanespiller Tim Cahill (33) vurderer å forlate amerikansk 'soccer' etter et kort opphold i New York Red Bulls.
Hans tidligere klubb Everton skal visstnok være fremst i køen, men Sunderland, Newcastle, Tottenham og QPR jakter også den australske landslagsspilleren.