Av DAG HÅKON HELLEVIK

QPR U18 har hanglet etter at Steve Gallen ble forfremmet og Paul Furlong overtok som trener, men forspranget fra i vinter var så stort at guttene fortsatt kan vinne serien. En kamp gjenstår, en ren seriefinale mot Charlton. QPR leder med to poeng og vinner med uavgjort, men tabelltoppen ryker med tap.

Uansett resultat er begge lag klare for sluttspillet mot de to beste i avdeling nord. Det ene laget herfra blir Huddersfield, det andre blir Crewe eller Barnsley. Sluttspillvinneren kan regne seg som mester på engelsk liganivå to for denne aldersgruppen. Mesterskapet ble avviklet for første gang i 2012/13, og da vant QPR tittelen.

Den avgjørende seriekampen går førstkommende lørdag, 19. april.

QPRs damelag rykket ned fra laveste nivå i Premier League i fjor, og for dem er situasjonen at seier i siste kamp gir direkte opprykk tilbake. Utfordreren C&K Basildon har spilt ferdig og topper tabellen med to poeng. QPR-jentene må derfor vinne for å gå forbi, og det bør de klare. Motstander i siste hengekamp er Luton, som ligger nest sist. Denne kampen går 4. mai, og QPR-jentene vil nok oppleve det som en gedigen nedtur dersom trepoengeren ryker.

QPRs rekruttlag i U21-serien har spilt ferdig, og dette laget har allerede nådd sesongens mål. De ble nr to på tabellen og er klare for sluttspill. Her venter Huddersfield i semifinalen, den suverene vinneren av avdeling nord.