Av KÅRE SVANG

Boka har nå solgt over 130 eksemplarer, men vi har omtrent like mange liggende for salg. Har du sikret deg et eksemplar ennå?

"25 år med Norwegians R’sss" er herlig nostalgi samlet gjennom supporterklubbens 25-årige virksomhet. En garantert suksess under juletreet, enten til deg selv eller andre med et stort QPR-hjerte!

Det er nå ett år siden de første tankene om boka ble sådd og lørdag 31.mai i år ble den lansert på Supportercupen og senere på jubileumsfesten. Boka er på 196 sider, trykket i 250 eksemplar og inneholder materiale fra hele supporterklubbens historie, inkludert en solid gjennomgang våre egne prestasjoner i den årlige Supportercupen og fra de mange fellesturene som har blitt arrangert.

Det er mange som vil finne spennende stoff i denne boka – og kanskje til og med et bilde av seg selv.

Mottakelsen av boka har vært veldig bra og mange hyggelige tilbakemeldinger har kommet fra våre egne medlemmer som har kjøpt boka, men også fra andre fotballinteresserte personer. Her er et par av tilbakemeldingene:

Arne Scheie
 «Boka er uunnværlig for alle QPR-supportere i Norge»

Supporterunionen for Britisk fotball
«Proft. Denne boka har alt en QPR supporter kan drømme om og når den leses dukker mangt et minne opp»

Historieboka koster kr. 325,-. I tillegg kommer porto inkl. forsendelse på kr 75,-.
Totalpris (ved tilsendelse) kr 400,-.

Bestilles hos Kåre: qprkaare@hotmail.com eller tlf. 924 35 737

Dersom du ønsker deg boka så er det en god idé og dele denne artikkelen på Facebook/Twitter slik at alle dine venner får dette tipset! (gjøres enkelt ved å klikke lenke i bunn av artikkel!)