Av STIAN KARLSEN

Sunderland og Borrusia Munchengladbach er linket til Junior Hoilett. Sunderland skal være villige til å betale £2.5 mill. i følge Sunday Mirror. Ikke verdens mest pålitelige kilde, men håp i hengende snøre. Hoilett har vært en stor skuffelse i QPR etter overgangen fra Blackburn i 2012. 

Avslått bud på Phillips
QPR har avslått tilbud på Matt Phillips. Størrelsen på budet er mediene uenige om da West London Sport melder £7 mill. mens Skysports mener budet var på £5 mill. 

QPR skal ønske så mye som £10 mill., men det er ventet at klubbene vil fortsette samtaler angående vingen de neste dagene. 

Austin heit
Charlie Austin er som ventet ganske så heit på ryktebørsen. QPR avslo første innkommende bud på £12 mill. fra Leicester.  "The Sun on Sunday" melder at Bournemouth nå har kastet seg inn i kampen og kommer til å legge inn et bud på £14 mill. 

Det ryktet som verserer mest er likevel at Steve McClaren og Newcastle skal komme med et bud. Daily Star Sunday melder at Newcastle skal være villige til å møte prisen QPR forlanger på £15 mill. 

Vil bli i London
Hva Austin selv ønsker er selvsagt viktig. Mediene spekulerer i at han ønsker å bli værende i London og at Chelsea er laget som står øverst på hans ønskeliste. 

Rykter er rykter og ingenting annet, men i løpet av den kommende uken så er sjansen stor for at vi må vinke adjø til minst én av de tre nevnte. 

£2,5 mill. for Junior Hoilett er nok det de flest supportere vender tommelen opp for. Han er ikke fansens favoritt, for å si det pent, på Loftus Road. 

U R´sss