Av ALLAN KLO

QPR tok raskt initiativet i kampen og hadde bra trykk framover de første ti minuttene.
Chair fikk muligheten ganske tidlig, men til tross for at fikk stå helt alene på 17-18 meter sendte han kula himmelhøyt over.
Marokkaneren skaper mye støy i motstandernes forsvar, men innimellom gjennomfører han oppvisninger på hvordan man ikke skal skyte. Forstå det den som kan.

Etter kvarteret var det hjemmelagets tur. Morgan Whittaker fikk av gårde en markkryper som strøk stolperota til Begovic. Greit, da var altså ikke Plymotu så ille som vi trodde.

Det tok en god halvtime til QPR kom til noe som kunne minne om en sjanse. Chairs innlegg fra venstresiden fant Smyth, som fra fire meter måket ballen i nettet - men selvsagt på feil side.

Gjesp
Omgangen ebbet ut med rolig aktivitet foran burene. Gjesp. Her handlet alt om å ikke slippe inn mål.

2. omgang startet friskere. Hvordan Paul Smyth unngikk å score etter 55 minutter er et mysterium på linje med begivenhetene i Area 51 (UFO-basen i USA).

Hva gjorde vel det. Noen minutter senere ble vår mann fra Irland frispilt av en fysisk og kjempende Lyndon Dykes. Smyth var plutselig alene med keeper. Skuddet ble imidlertid satt litt for høyt og rett i hendene på hjemmelagets Michael Cooper.

Som Andy Sinton sa det.... In these situations you have to keep the ball low in order to leave the keeper's hands out of the equation.

Well played Andy.

Kampen bølget frem og tilbake, men sjansene var det verre med. Begge lag fikk halvsjanser, men uten nødvendig kvalitet blir det sjelden et resultat å skrive hjem om.

Likevel, omgangen begynte å ligne på noe som kunne produsere en scoring.

Såpass
Gjett om! I det 73. minutt sto QPR-spillere i kø for å sette ballen i mål. Sam Field bestemte seg for å ta på seg rollen som redningsmann, og headingen ga nettsus. Jadda!!!

Scoringen utløste hektisk aktivitet fra grønntrøyene. De fikk belønning via en corner.

Hva Begovic holdt på med der er uklart. I stedet for å la en knyttneve gjøre jobben med ballen, utførte han en mislykket volleyball-blokk. Ballen gikk rett til vår egen Albert Adomah som fiklet ballen i eget mål. Jesus Kristoffersen for et rot!

Hjemmelaget luktet blod, og QPR hang i tauene. Heldigvis slapp vi unna represalier.

Det hele endte med poengdeling. Ikke det vi ønsket, men vi er tross alt nærmere en poengsum som kan sikre fornyet kontrakt.