Manager Mick Beale gjorde to endringer i sin startellever siden West Brom-kampen lørdag. 

Albert Adomah startet for første gang siden august. Luke Amos var ikke i troppen etter å ha pådratt seg en hamstringskade. Jake Clarke-Salter var tilbake fra skade, og erstattet Rob Dickie som måtte ta plass på benken. Lyndon Dykes spilte sin kamp nummer 100 for QPR etter at han ankom i 2020.

I en 4-3-3-formasjon stilte QPR opp slik: 

Seny Dieng

Ethan Laird - Leon Balogun - Clarke-Salter - Kenneth Paal

Sam Field - Tim Iroegbunam - Adomah 

lias Chair - Chris Willock - Dykes.

Motstander Huddersfield kom til W12 godt forankret på bunn av ligatabellen, etter bare én seier fra sine fem siste ligakamper. Som vi alle vet om Championship, så er ingenting gitt - og bortelaget beviste det nesten i løpet av de første sekundene da Danny Ward kom inn bak vår backlinje. Kun en god Dieng hindret baklengs. 

QPR sitt første angrep endte med mål.  Lyndon Dykes scoret sitt sjette mål i ligaen. Paal startet angrepet med en fin ball til Willock nedover venstresiden. Willock viser overblikk og ro og legger ballen inn foran mål, perfekt til Dykes, slik at han omtrent kan spasere ballen inn. 

Den eksplosive starten på Loftus Road fortsatte videre, med Huddersfield som jaget utligning. Det var kun spilt ni minutter når de lyktes. Sorba Thomas sin dødball fant Jack Rudoni, som la ballen ned til Ruffels og 29-åringen hamret ballen inn.

QPR så ut samle seg raskt og fant nesten den perfekte responsen ved Adomah. Willock var igjen arkitekten i QPR  sitt angrepsspill,og satt opp Adomah i glimrende skuddposisjon, men avslutningen var for svak. 

Adomah skapte endel problemer for bortelaget på sin høyrekant. Først testet han keeper Lee Nicholls med et vanskelig innlegg, før han kort etter satt opp Chair som avsluttet slik at det trolig svir i håndflatene keeperen enda. QPR var best og duoen Willock/Chair testet stadig forsvaret til Huddersfield, men de kjempet heroisk og stod i mot. 

I det 26. minutt produserte gjestene et øyeblikks magi og gikk i ledelsen. Nok en dødball som ble trøblete for QPR-forsvaret, før Ruffels på akrobatisk vis sendte ballen i en bue over Dieng fra 16 meter. Helt ufattelig at han får det til, men treffer perfekt slik at Dieng er sjanseløs.  

Med litt over en halvtime på matchuret presset QPR på for en utligning i denne hektiske første omgangen. Laird fikk et frispark på høyresiden, som Chair slo inn, uten at vi klarte å teste Nicholls i gjesteburet. 

Da vi nærmet oss sluttfasen av den frenetiske første omgangen, fortsatte QPR å banke på Huddersfield-døren, og Willock som hadde den beste muligheten da han blåste ballen rett over tverrliggeren. Likevel gjorde QPR rett og slett ikke nok og gikk i frustrasjon inn til pause. 

09 HT.jpeg

Manager Beale gjorde et bytte i den bakre fireren ved pause da Jimmy Dunne kom inn for Balogun. 

Gutta startet bra også i den andre omgangen og jaktet på en rask utligning. Iroegbunam fikk til et knallhardt skudd fra rett innenfor 16-meteren da vi nærmet oss timen spilt. Nicholls var med og reddet. Frustrasjonen vokste rundt på Loftus Road. QPR hadde mye ballbesittelse, men manglet de virkelig store mulighetene. 

Det var til tider fullstendig enveiskjøring mot Huddersfield-målet. 

Med 20 minutter igjen på klokken gjorde QPR et offensivt bytte med Laird ut og Macauley Bonne inn. Adomah flyttet til høyrebackposisjonen.  Taylor Richards erstattet deretter Willock i det 77. minutt.

Richards testet Nicholls med venstrebeinet  og tvang ham til en fin redning ikke lenge etter han ankom banen. 

Shodipo entret banen i det 83. minutt, og erstattet Adomah som det siste kortet til Beale dennne matchen.

Sjansene fortsatte å komme for QPR. Richards testet Nicholls igjen etter å ha møtt Iroegbunams perfekte innlegg, men headingen hans ble reddet glimrende. QPR pøste på det man hadde, men Huddersfield klarerte og jobbet intenst med å ødelegge kampen for å sikre seg alle de tre sår tiltrengte poengene. 

Dieng prøvde seg på en ny dødball på overtid, og kom til heading, men dessverre ikke godt nok denne gangen. 

Ett poeng på fire kamper nå.
La oss håpe borteformen redder oss og at det er fullt fokus mot Coventry.