Av DAG HÅKON HELLEVIK

De fleste av disse visste også at det siste kom mot oss i 1-1-kampen mot Aston Villa 25. september 2011. Dette var et viktig mål på overtid. For det første holdt det liv i statistikken som forteller at QPR nesten aldri taper på nettquizredaksjonens fødselsdag, og for det andre hadde vi rykket ned fra PL det året hvis vi hadde tapt den kampen.

Det var så mange rette denne gangen at vi ikke ramser dem opp, men de som klarte begge ledd av spørtsmålet får to lodd.Vi nøyer oss derfor med å gi dere stillingen etter to oppgaver:

3 lodd: Knut Aksnes, Frank A. Baklid, Tore Berntsen, Magne Buset, Øyvind Engelsjord, Hans Erik Mathisen, Lars E. Næss, Frode Rekve, Stian Karlsen, Eivind Vasstrand og Lars Ødemark
2 lodd: Stig Andersson, Vegar Bakken-Løvaas, Nils Bjønness, Karl Ove Dybvad, Terje Gundersen, Bjørn I. Hansen, Stein Hanstad, Roy Hojem, Thomas Hyvik, Tore Karlsen, Stig Løken, Tormod Romestrand, Martin Skarstein og Asgeir Sørensen
1 lodd: Tommy Svendsen og Vegard Fjeld

Oktoberoppgaven krever to svar, men dere får bare ett poeng i belønning og vi håper  vi nå kan være hyggeligere mot de som krever et litt vanskeligere spørsmål.
Vi skal fram til to brødre som begge har en profesjonell fotballkarriere bak seg, og som begge har vært juniorer i QPR. Mens de var registrert i W12 spilte de begge aldersbestemte landskamper - men for hvert sitt land! Spørsmålet er enkelt og greit - hvem?

Vi minner om reglene. Vi kommer med ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas til nyttår. Du har større sjanse for å vinne hovedpremien (en QPR-trøye for sesongen 2013/14) jo flere oppgaver du klarer å løse. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den. I tillegg vil også den deltakeren som har vunnet flest lodd gjennom hele spørsmålserien få en oppmerksomhet når strek blir satt. Deler flere på den prestasjonen blir det loddtrekning.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for 2013/14 innen jul.  Svarfristen  denne gangen er mandag 4. november.

Svarene sendes til:
daghakon@besonet.ch
Og skriv (det er viktig) OKTOBERQUIZ i emnefeltet