Av STEINAR SÆTHER

Argh! Det som så bra ut mot Norwich ble ikke på noen som helst måte gjentatt onsdag. Det vi var gode på for ei uke siden, endte opp som halvfabrikat mot pottemakerne. Og det holder som kjent ikke. Krevde kampen forrige lørdag så mye av gutta at hele bølingen gikk trøtte i kropp og hode på banen onsdag?
Det var ikke Stoke-gutta som var gode, vi derimot var ennå dårligere!

Hva Cifuentes mente om fellesprestasjonen har vi alle lest. La oss alle riste av oss skuffelsen før kampstart i dag når vi har parkert bussen i Bristol hos Robins.

Ustabilt
Bristol City har vært ustabile sesongen gjennom. Høydepunkter har blitt fulgt av nederlag og labre prestasjoner. 12-8-12 og 38-36 forteller mye. To seiere seinest hvorav fortjent 3-1 hjemme tirsdag over topplaget Southampton, som var en durabelig skalp. Etter midtuka har de foreløpig plassert seg som nummer 11 som er 12 poeng bedre enn oss.

Manager Manning har noen spillere som tjenestegjør i det aller meste av spilletid. Målvakta O`Leary har spilt absolutt alt. Som oftest er det 4-2-3-1 som spilles.

Rob Dickie
I forsvaret har eks'en vår Dickie fått en ny årstid (spring, that is!). Han skårer mål og har 4 på 30 kamper. Det kan ingen av våre nåværende skryte av! Godeste Pring (ute nå), Tanner og Vyner hadde uten småskader også vært på det antallet.

James, Knight, Williams, Sykes og Mehmeti utgjør som oftest midtbanen. Aller fremst spiller Bell, Conway og Cornick mye, mens vår andre eks Nakhi Wells har 3 mål på 21 opptredener.

5 mann er ute i fugleflokken, vi har Kolli samme sted.

Midtukekampene
Resultatene i midtuka var lite til vår fordel når vi selv klarte å rote til ståa. At Wednesday og Rotherham tapte betyr egentlig mindre, for over oss gjorde Stoke akkurat nok til å slå oss. Videre vant Huddersfield og Birmingham hjemme. Millwall har rota seg ned samme hengemyr som oss etter 0-4 hjemme for traktorgutta.

Sagt og skrevet på en annen måte, så har lite endret seg den siste uka. Spenningen stiger og vi er en betydelig del av den.

Må heve nivået
I utgangspunktet var jeg mer bekymra for denne kampen enn Stoke-oppgjøret. Vi må opp minimum ett nivå for å komme hjem fra Ashton Gate med ett poeng. Tre poeng krever mer enn det.

Tror på et jevnt oppgjør fordi rødstrupene sjelden skårer mer enn to mål i kampene, ett mål er mer standard. Tre mot Saints var unntaket, ikke regelen. Kan fort ende med poengdeling lørdag.

Om da ikke Rob Dickie har ei ny skåring på lager...