Av STEINAR SÆTHER

Årsmøtet og alle andre som fylte Loftus Road for to uker sida, fikk se en feiende frisk kamp hvor vi slo Brentford 3-2. Ni fra vår side målrike minutter spikra hjemmeseier`n. Dermed er vi faktisk innafor kort rekkevidde opp til sluttspillet.

Ettersom vi er i minus målmessig, er vi 3 poeng fra sluttspillet der vi holder hus på 10. plass. Pottemakerne ved bredden av elva Trent, er 4 poeng og 4 plasser under oss. 5-7-5 og 19-20 gir 22 poeng totalt, hjemme har de spilt inn 3-2-3 og 8-8. 3 av de 4 siste kampene har endt med U, den fjerde var en seier. 

Manager Rowett har flere bra spillere i mannskapet sitt. Målvakt er gode Butland, som foran seg har Shawcross, Martins Indi og Pieters. Det er dem med flest spilleminutter bakover - og de er generelt gode på dette nivået. Enda fler kjente navn på midtbanen. Noen av spillerne har vært skadeplagede i høst, så som Afellay, Clucas, Adam og Fletcher. Da er det greit med Allen, Ince og McClean i stedet. Framme spiller Afobe som er toppskårer med 4 mål. Han kan velge makkere blant Berahino og Crouch, som de fremste. Sistnevnte blir ofte kobla med oss, jeg er ikke helt der. Han er 37 og gammel mann!

Rowett og pottemakerne har noen ute og noen usikre foran kampen. Vår felles mann Cameron spiller ikke pga gjensidig avtale klubbene i mellom. Da er Scowen nevnt som naturlig erstatter. Hemed kan igjen få spilletid. Hvem er for slitne etter landskampene sine?

Siden begynnelsen av oktober har vi hatt best form i championship sammen med kanarifugla, Stoke er midt på det treet. Men vi slipper inn flest mål av alle i divisjonen de siste 45 minuttene. 73% kommer i mot da...

Hva skal en enkel sjel fra fjordstrøka innafor tru om utfallet lørdag da? Helgardering er det enkleste og tryggeste, men jeg tenker at i den formen vi har nå paret med Stoke sine målfattige U`er den seinere tida kan det bli 0-0. Eller netter vi det ene målet?