Men først nordøstover til kystbyen Norwich, som jeg tillater meg å direkteoversette til Nordvik.

Manager Paul Lambert og gutta hans har prestert noe bedre enn mange forventa. Laget har plassert seg som nummer 11, der vi lå før kampen mot Stoke. Nordvik lå da på niende men i og med at vi vant og kanarifugla tapte 1-2 hjemme for gønnerne, bytta vi like godt plass.

Det er fortsatt tidlig i sesongen og fra ellevteplassen er det kun fire små poeng ned til Bolton under streken. Etter tre seiere på fire kamper i sept/okt har de deretter to uavgjorte og sist, to tap. Jeg trur ikke laget har møtt veggen, men med et par tap til på de neste to, tre kampene kan ting gå mot verre.

Laget består av brukbare håndtverkere og egentlig kun ei såkalt stjerne, Grant Holt. Han var en av de aller beste spillerne på nivået under forrige sesong, dog et stykke bak Taarabt - men hvem var ikke det...
Holt har tatt nivået i PL bra også selv om han ikke kan måle seg med enerne. Men sammen med waliseren Steve Morison, som norske landslagsspillere hilste på nylig, samt en tredjemann som også imponerer, Anthony Pilkington, gjør de det strevsomt for mange forsvar.
Disse tre har delt ganske brodelig 10 av Nordviks 19 mål seg i mellom og de har vært hverandres og de andres assistenter på de øvrige 9 målene. Disse er altså primæroppgaven til hvem vi enn stiller med bakover lørdag.

Andre navn verdt å nevne er Crofts og mannen med av-og-på-knapp, Hoolahan, på midtbanen, og backene, lånet fra Man Utd, de Laet og lånet fra Spurs, Naughton, som også Warnock var ivrig på å sikre seg før sesongstart. Men det var før Fernandes kom smilende i hoveddøra på Loftus Road.

Nordvik tåler ikke all verden med skader. De har to mann ute mot oss og et par mann er usikre, blant annet nevnte de Laet. Disse fraværene svekker laget marginalt.

Hos oss kan det være verre stilt. La oss håpe at vi slipper unna med Bartons suspensasjon. I verste fall er gloheite Heidar ute sammen med Traore, Gabbidon, Young og Puncheon. Det sammen med gjengen som har vært ute ei stund og bare så vidt er i trening igjen.

På forumet spekuleres det i hvem som starter i hvilket system. Vi veit lite før opp mot kampstart men Derry, Bothroyd, Buzzy, Smith og Taarabt ligger aller nærmest som erstattere offensivt, det vil si fra midtbanen og framover, kanskje tilbake igjen til 4-2-3-1.
Orr og Hill vil som erstattere på backene prøve på det de er best på, sperre og spille trangt. Hvem som blir fetter Antons makker er åpent. Kanskje Derry får jobb som midtstopper? Alternativet kan være at Harriman kommer inn på backen og at Orr eller Hill spiller i midten.

Det blir alltid spekulasjoner når det er så mye uvisst rundt en lagoppstilling.
Jeg er av den oppfatning at vi selv med et redusert mannskap stiller ganske sterkt. De aller fleste av erstatterne har vært ute en vinterdag med og uten snø før, og om vi slipper å hente ballen ut av nettet til Paddy tidlig i kampen kan vi få et ålreit resultat.

Men tryggest er det med enerne våre inntakt. Da har vi et høyere maksnivå enn kanarifugla!