Kampprogrammet er hektisk som pokker og viktigheten av enbred stall som kan rulleres skal ikke undervurderes. Mark Warburton har aldri hatt så bred stall i sin tid som sjef, noe han selvsagt skal ha endel av æren for selv. 

Charlie Austin plukket opp en liten skade i sesongens første kamp, og har stått over ligacup og senest mot Hull. Warburton har god tro på at han allerede onsdag skal være involvert mot Middlesbrough. 

Sam McCallum har enda ikke debutert etter at han kom på lån fra Norwich. Venstrebacken var syk i helgen, men er forventet tilbake i trening tirsdag. Onsdagskampen kommer for tidlig, men til helga og senest mot Oxford tirsdag til uken er han forventet i troppen. 

Luke Amos kjemper seg tilbake etter kneskaden og er så godt som i full trening. Han er forventet og få litt spilletid for "B-laget" i løpet av uken, og det tar nok enda et par uker før han er aktuell i A-troppen. Likevel er dette gode nyheter for oss og Luke selv, som ikke har spilt fotball siden oktober 2020. 

Sam Field blir ute noen måneder med sin kneskade. Estimatet var 3-4 måneder når han fikk beskjeden i juli. 

Mark Warburton er forøvrig også ganske sikker på at Seny Dieng og Rob Dickie blir værende i klubben også etter at overgangsvinduet stenger. 

- Jeg tror de blir. Likevel har alle spillere har en pris, men i QPR så vil ikke eierne selge om ikke prisen er riktig. Ryktene om £6 mill for Seny Dieng er galskap og har ingen rot i virkeligheten.  Det betyr at dersom de skulle velge å dra, så vil det uansett ha enorm verdi for klubben.