Av STIAN KARLSEN

Det ble en frustrerende lørdag for Ian Holloway sine gutter i målløst oppgjør mot nedrykkstippede Burton. 

Er det slik at alle skadene begynner å få stor påvirkning på spillet?

Ian Holloway måtte igjen gjøre fem endringer fra sist match. Bakre del startet som forrige match med Smithies i mål og en firer med Furlong, Baptiste, Robinson og Bidwell foran seg. På midten var det denne gang ingen Wheeler, Manning, en syk Luongo eller LuaLua.  
Scowen var tilbake og fikk med seg Freeman, Ngbakoto og Wszolek på midten denne gang, mens Washington og Mackie var tilbake på topp etter skade og vraking sist. 

På benken fant man lyspunkter i at Lynch var funnet frisk nok til troppen og at Caulker igjen var synlig på matchdag. 

Triste saker
Selve kampen skal vi forbigå med noen få setninger, for det var langdryge 90 minutter. 

Nærmest var det Burton som kom ganske tidlig i oppgjøret da bortelagets Scannell avsluttet i stolpen i det 12 spilleminuttet. På returen fra stanga var keeper Smithies våken og fikk kastet seg over ballen. 0-0 til pause var forsåvidt greit, men førsteomgangen var det svakeste vi har sett av QPR denne sesongen. 

To bytter i pausen
Holloway hadde sett det samme som oss og gjorde endringer for å prøve å påvirke kampforløpet. Matt Smith og debutant Bright Osayi-Samuel kom inn til fordel for Ngbakoto og Furlong, som begge hadde en medium dag på fotballbanen. 

Spillet var bedre etter pausen og QPR hadde ball og trykk i lengre perioder, men man satt liksom med følelsen av at dette var dagen for 0-0 lenge før dommeren blåste av kampen. Nærmest for QPR var Baptiste som forsøkte seg med en god volley og et Freeman-skudd like utenfor. Baptiste sin volley var på mål, men et Burton-hode fikk klarert. 

Ny kaptein og banens beste
Kaptein Onuoha er skadet og i hans fravær var det Luongo som bar kapteinsbindet forrige uke, og spilte strålende med det på armen. Denne uken var Luongo ute med sykdom så da var det Luke Freeman som tok seg av ansvaret. 

Freeman var en av hjemmelagets beste spillere, men den som utmerket seg mest på en litt grå ettermiddag var Josh Scowen. Han var savnet sist helg, men var tilbake 100% lørdag. Scowen er rett og slett et kjempescoop av Holloway og gjør en nydelig jobb som terrier på midtbanen. Uten tvil QPR´s bestemann mot Burton. 

Holloway 
Etter kampen var det en tydelig skuffet manager som uttalte seg. 

- Veldig skuffende. Vi har en god stemning i laget, men dette var antagelig en av de dårligste matvhene jeg har sett av oss. 

- Mulig vi ser resultatet av skader nå. Scowen var ute forrige uke, og nå var savnet av Luongo tydelig. Den maskinen på midten med disse to har vært fantastisk og de har spilt så godt som samtlige kamper. 

- Eneste lille lysglimtet er at vi tapte tilsvarende oppgjør i fjor. Nå holdt vi nullen og er fremdeles ubeseiret på Loftus Road. 

- Vi må finne ut av borteformen. Dette er ikke så verst poeng hvis vi nå drar til Barnsley og slår dem på tirsdag. 

Holloway uttalte seg også om hvorfor Kazenga LuaLua ikke var i troppen denne gang. Årsaken var disiplinær. Han dukket opp for sent på fredagens trening og måtte ta konsekvensen av dette. LuaLua har hatt en tøff tid etter at han mistet sin far nylig. Holloway poengterte dette, men forventet at det nå måtte være full fokus på "jobb" fremover. 

Tirsdag er det ny bortekamp mot Barnsley. La oss krysse alt vi har for en bedre forestilling der, for QPR-Burton går fort i den berømte glemmeboken. Det var kjedelige saker...

U R´sss

QPR-Burton 0-0 (0-0)
Tilskuere: 
12 500

QPR: Smithies, Furlong (Smith 45), Robinson, Baptiste, Bidwell, Ngbakoto (Bright 45), Scowen, Freeman, Wszolek, Mackie (Sylla 70), Washington