Denne kvelden i flomlys på Loftus Road så var det lite annet enn tre poeng som var godt nok for Chris Ramsey.

Ramsey har tydligvis lyttet litt til hva andre mener om hans laguttak denne gangen. At Henry skulle benkes var nærmest blitt et krav blant den store majoriteten av alle som er involvert i QPR. Tozser kom inn for Henry. Av andre forandringer siden lørdag så ble Perch tvunget til et liv på tribunen etter sitt femte gule sist. Inn kom Clint Hill og tok plass i midtforsvaret og sendte Onuoha ut på høyreback.

Midtbanen med nevnte Tozser bestod i tillegg av Sandro, Phillips og Luongo. Chery og Emmanuel-Thomas var våre to fremste menn igjen.

Den første omgangen er noe av det mer solide QPR har levert denne sesongen. Sheffield Wednesday kom til så godt som ingenting av farligheter og ting så ut til å være på stell defensivt. Offensivt var det mer trøkk og laget produserte mer enn nok til å lede kampen med både ett og to mål, men foran mål begynner det likevel å bli synlig at vi savner Charlie Austin.

Chery hadde omgangens største sjanse da han fikk et innlegg fra Sandro og dro til på volley. Forsøket strøk like på utsiden av nærmeste stolpe og hadde fortjent en bedre skjebne.

Heldige I
Omgangens "snakkis" var likevel da Clint Hill hadde et dårlig mottak i sluttminuttene. Bortelagets Sougou oppfattet det dårlige mottaket og prøvde å snappe opp feilen. Clint Hill kom skliende som sistemann og klippet Sougou tvert ned. Dommeren dømte ingenting og mente tydeligvis at Hill var klart på ball. TV-bildene viser det motsatte og QPR var heldige som ikke måtte fortsette med 10 mann. Sougou måtte forlate banen med noe som kunne se ut som en langvarig skade.

Heldige II
Det skulle vise seg at den andre omgangen skulle fortsette i samme spor som den første. QPR produserte det som var av muligheter og Sheffield Wedneday hadde mannen i sort i mot seg. Bortelaget roper på straffe da Konchesky legger innbytter Joao i bakken etter 55 minutter. Mye tyder på at uglene hadde gode kort på hånden også denne gangen, men dommer Andy Haines vinker nok en gang spillet videre. Det var nesten for godt til å være sant.

Emmanuel-Thomas måtte vike plass for Leroy Fer etter 69 minutter. JET hadde ikke satt sitt preg på kampen denne kvelden og til tross for spillemessig overtak ikke kommet til noen sjanser av betydning.

Leroy Fer kommer på for JET

Rett etter byttet kommer Matt Phillips til omgangens største sjanse til nå da han kommer i stor fart inn i feltet og avslutter fra straffesparkhold. Avslutningen går over mål.
Sheffield Wednesday var bedre med en periode i den andre omgangen og presset faktisk QPR litt etter sjansen til Phillips. Det resulterte i to gode forsøk på headinger, men begge strøk over tverrliggeren til Robert Green

Etter 77 minutter er QPR igjen svært nære. Phillips og Chery er igjen involvert og det er førstnevnte som finner Chery i feltet. Fra kloss hold ser det ut som en sikker scoring, men keeper Westwood klarer å holde ballen utenfor mållinjen.

Det bølger voldsomt på Loftus Road i disse minuttene og Sheffield Wednesday er laget i førersetet. Clint Hill redder oss blant annet på streken i denne perioden.
Vi red stormen av og i sluttminuttene var QPR igjen førende utpå gressmatten. Dog uten at det ble noen store muligheter for å hente hjem tre poeng.

Savnet etter Charlie Austin er gigantisk. Da hjelper det lite at det er bedring defensivt. Heller 4-3 enn 0-0 sier nå jeg...