Av STIAN KARLSEN

Det var da som bare "du veit hva"! Ikke før jeg hadde proklamert at vi burde beseire skogvokterne med et mål eller to, så presterte vi sesongens dårligste kamp, ja dårligere enn 0-2 i Charlton. Men vi kunne samtidig sluppet med skrekken etter at vår gode målbærer Charlie satte fart og på fin avstand skjøt oss i ledelsen under en litt uheldig skogvokter i enden av banen. For kollegaen hans i andre enden rota det jo såpass til at vi blei dobbelt straffa i samme situasjon. Dessverre gira ikke dette oss opp og det var fortjent at alle poengene reiste i buss.

Jeg kunne skrevet det samme om kampen mot Blackburn. Jeg kunne tatt i enda mer for i enda større grad er Blackburn en klubb på vei nedover. Den har en eier som ikke bidrar til å stanse nedturen, når flere av de beste spillerne blei solgt i vinduet kom det ingen av stor betydning inn det samme vinduet. Manager Gary Bowyer fikk beholde Jordan Rhodes, en notorisk måljeger. Hva kan så han utføre uten særlig bistand fra de andre i samme drakt? 

Delfounesco har ingen stor spisskarriere, jeg tviler på at det tar av på Ewood Park også. Den tredje, Koita har ikke bevist noe til nå etter ankomsten. På midten har ingen av de presumptivt beste, så som Williamson, Marshall, Conway og Guthrie, vist lite kreativt for å bistå derfra. Forsvarsrekka er den soleklart beste lagdelen med rutinerte karer som Spurr, Hanley, Kilgallon og svenske Olsson. Spanske Raya mellom målstolpene har også stått godt i mot. Av den grunn slipper laget kun inn ett mål i snitt per kamp. Framover de nesten nede på ett mål i annenhver kamp.

Nest siste plass er en logisk plassering ut i fra prestasjonene til disse røverne, da med denne kampen til gode. Vi for vår del ramla ut av sluttspillssonen etter tapet for skogvokterne, og etter kampene i går kveld tirsdag datt vi to plasser til ned, nå til niende. Uten å krisemaksimere noe som helst registrerer vi at alle lagene som forventes innafor de seks på toppen, vant tirsdagskampene sine.

Rovers - røverne - har hatt en evne til å plyndre med seg ett poeng fra Loftus Road, og på de 13 siste uansett bane leder røverne med hele 7-5-1. Trøsten må være at de da har vært i en helt annen tilstand.

To, tre mann kan være ute av spill for Bowyer, for Ramsey er kanskje Faurlin i spill igjen mens vi fortsatt venter på Mackie. Han vil være en nøkkelspiller framover på grunn av hans energiske spill. Jeg er sikker på at kampen mot skogvokterne ville endt annerledes med en skadefri Mackie på banen. At Smithie får sin Loftus Road-debut betviles ikke!

Dette skal vi greie! At røverne, med sin andre langtur til London på få dager, skal få med seg poeng er ikke veldig sannsynlig. Revansjelysten vår må være skyhøy og da kan dette ende med hva som helst i antall plussmål. God kamp i kveld, folkens!