Av STIAN KARLSEN

Jimmy Floyd Hasselbaink ble svært godt mottatt når han entret Loftus Road lørdag ettermiddag. 

Han hadde ikke "tuklet" for mye med det Neil Warnock har satt i gang når han styrte skuta midertidig. 
Lagoppstillingen bar preg av sikkerhet og kun en utskiftning var gjort siden borteseieren mot Reading forrige torsdag. 
Endringen var at Petrasso var erstattet med Karl Henry

Dermed begynner den bakre fireren foran Robert Green og bli ganske så samspilt. Konchesky, Perch, Onuoha og Hall er en konstellasjon som ser ut til å fungere bra, og det er heller ingen grunn til å endre noe som ser ut til å fungere. Dette er noe helt annet enn hva vi drev med i starten av sesongen. 

På midten er Sandro og Faurlin blitt et radarpar og kanskje en minst like viktig årsak til at QPR er så solide defensivt som de fire bak. 
Hoilett fikk igjen tillit og nevnte Henry sammen med Fer utgjorde resten av midtbanen. Matt Phillips forsøkte seg nok en gang som ensom ulv på topp. CWCOwPKWEAEvd6S.jpg-large.jpeg
God mottakelse av Jimmy!

Nesten på overtid
QPR kom nærmest en avgjørelse i sluttsekundene av kampen. Vår beste sommersignering, Grant Hall, headet ballen etter corner og Scott Arfield fikk klarert på streken. Det hadde blitt en perfekt start på Jimmy sin managerkarriere i QPR, men Arfield klarte altså å ødelegge moroa denne ettermiddagen. 

Best i første
QPR var dominerende i første omgang og hadde fortjent ledelse til pause. James Perch kom nær med et skudd som fikk en retningsforandring og gikk like utenfor, mens Matt Phillips ble forhindret av en god benparade fra Tom Heaton i Burnley-buret. Charlie Austin hadde trolig scoret på den samme sjansen, men det blir selvsagt bare etterpåklokskap. 

Joey Barton kom tilbake til Loftus Road for første gang siden han forsvant i sommer og fikk en god velkomst. Han hadde også Burnley sitt farligste forsøk i første omgang på frispark. Robert Green kontrollerte forsøket til Barton greit. 

CWCUYIwWEAEQv3u.jpg-large.jpeg
Karl Henry tilbake i startoppstilllingen

Burnley bedre i andre
Etter hvilen var det Burnley som begynte klart best og Robert Green måtte i aksjon ved flere anledninger. Hasselbaink introduserte Charlie Austin etter 60 minutter og byttet ut Hoilett. Hoilett var ikke like livlig denne dagen osm han har vært i perioder tidligere. 

Burnley fortsatte å være det beste laget også etter at Austin kom på banen, så det neste byttet til Hasselbaink var også offensivt. JET (Jay Emmanuel-Thomas) kom på banen for Karl Henry med kvarteret igjen å spille. 

Sam Vokes kom nærmest for Burnley og hadde to gode muligheter mot slutten av oppgjøret. Han slo Onuoha i en duell på innlegg fra Barton, men headingen gikk over målet til Green. Til tross for at Burnley var bedre i den andre omgangen så kom sluttspurten fra hjemmelaget. Den endte tilslutt opp i klimakset med at Grant Hall sin heading ble klarert på streken. 

0-0 var slettes ikke overraskende, og forsåvidt et greit resultat mot en god motstander. Nå venter ubeseirede Brighton, med Bobby Zamora, på tirsdag. Da begynner Hasselbaink og sette mer form på laget, og Brighton går på sitt første tap!!

 


QPR-Burnley 0-0 (0-0)

QPR:
Green, Perch, Konchesky, Onuoha, Hall, Henry, Sandro, Faurlin, Hoilett (Austin 60), Fer, Phillips