Av STIAN KARLSEN

Agurker (Cucumis) er en gruppe planter i gresskarfamilien. Før i tiden brukte journalister å sjekke prisene på frukt og grønt når de hadde lite å skrive om, derav uttrykket "agurknytt". 

Siste bekreftede:
Inn: James Perch (Wigan)
Ut: Steven Caulker (lån Southampton) 

Ryktebørsen:
Shaun Wright-Phillips har funnet seg, utrolig nok(?), en ny arbeidsgiver. New York Red Bulls i MLS er neste stoppested for mannen som ikke vil bli husket for noe annet positivt enn 1-0 scoringen mot Chelsea på Stamford Bridge 2013.  Lykke til Shaun, men savnet blir du ikke!

På keepersiden er QPR inne i en sårbar situasjon etter at Alex McCarthy forsvant. Det er slettes ikke sikkert at Robert Green blir værende heller, så man har begynt å se etter alternativer. Dan Bentley, 22-årig skuddstopper i Southend kan være løsningen på problemet. Bakdelen er at avtalen kan koste så mye som £1,6 millioner. For de pundsedlene får vi en ung lovende keeper som har blitt valgt ut på årets lag i League Two, og som også var med på opprykk via playoff og straffespark på Wembley i mai. 

Steven Caulker til Southampton på sesonglangt lån. 

Hva da med forsterkninger i backrekka Chris Ramsey/Les Ferdinand?

Adlene Guedioura, midtbanespiller fra Crystal Palace kan være neste mål for Chris Ramsey. 29-åring fra Algerie som har hatt trøbbel med å spille seg til plass i Palace. Har vært på sporadiske utlån til Watford de to siste sesongene. 

Charlie Austin er nærmest spill i Newcastle i følge rapportene. Steve McLaren har det ikke travelt, men siste rykte inneholder en spiss tilbake til Loftus Road i tillegg til overgangssum. Haris Vuckic, 22-årig slovener som kun har 6 kamper totalt for Magpies. Var utlånt til Rotherham forrige sesong med lite imponerende 4 mål på 22 kamper som resultat. 

Bekreftet inn: Tjaronn Chery (off.midtbane, Groningen), Tyler Blackwood (Spiss, collegefotball USA)Sebastian Polter (Spiss, Mainz 05), Jamie Mackie (midtbane/spiss, Notiingham Forest), Jay Emmanuel-Thomas (spiss/ving, Bristol City), Massimo Luongo (midtbane, Swindon),  Ben Gladwin (midtbane, Swindon)

Bekreftet ut: Alex McCarthy (Crystal Palace), Coll Donaldson (frigitt, Dundee Utd), Max Ehmer (Gillingham), Adel Taarabt (Benfica), Joey Barton (frigitt), Shaun Wright Phillips (Frigitt), Brian Murphy (frigitt), Rio Ferdinand (lagt opp), Richard Dunne (frigitt), Bobby Zamora (frigitt), Mauricio Isla (tilbake til Juventus etter lån) , Niko Kranjcar (tilbake til Dynamo Kiev etter lån), Eduardo Vargas (tilbake til Napoli etter lån), Mauro Zarate (tilbake til West Ham etter lån)