Osman Kakay debuterte siste 20 minuttene for Sierra Leone mot Etiopia søndag. Laget tapte 1-0 etter straffescoring i den første omgangen.

Idrissa Sylla satt på benken hele kampen da Guinea slo Den sentralafrikanske republikk 1-0 søndag.

Tomer Hemed kom inn som innbytter for Israel borte mot Albania fredag. Han kunne ikke forhindre at laget tapte sin første kamp 1-0 i Nations League. I vennskapskamp mot Nord-Irland startet Hemed matchen, men ble byttet ut etter 59 minutter i oppgjøret som endte 3-0 til Nord-Irland. Tidligere QPR-spiller Conor Washington, nå Sheffield United,  kom inn for hjemmelaget etter 65 minutter.

Paul Smyth var i aksjon tirsdag kveld for Nord-Irland mot Spania. De tok en nesten sensasjonell 2-1 seier i Spania etter to tidlige scoringer. Smyth gjorde seg bemerket ved å skaffe straffesparket som førte til 2-0.  Seieren betyr at Nord-Irland fremdeles har muligheten til å kvalifiser seg til EM.

En annen U21-spiller, Niko Hamalainen, spilt også tirsdag kveld mot Polen. Det endte med 1-3 tap og EM-håpet er nå over for Finland U21 som også tapte fredag, 2-0 mot Danmark. Hamalainen spilte fulle 90 minutter i begge kampene.

Ryan Manning som er på utlån til Rotherham spilte for Irland U21 mot Tyskland. Han ble byttet ut etter 54 minutter på stillingen 2-0. Tyskland ga seg ikke før det stod 6-0 på måltavla. Disse to lagene er i samme pulje som Norge. Tyskalnd leder gruppen, mens Norge er nummer to med like mange poeng som Irland på tredjeplass.

EM-kvaliken til U21-lagene avsluttes med kamper i oktober.