Det skal være sagt med en gang at dette ikke var noen stor kamp fra våre gutter, og de tre poengene var ikke av den velfortjente sorten.
Redknapp gjorde åtte endringer fra lørdagens tap mot Leicester.

Desto mer gledelig er da at man igjen tar tre poeng på en mindre god dag, og igjen er det Charlie Austin vi må sette vår lit til i slike situasjoner. Han hentet mange poeng, nesten alene, før han ble skadet i januar og har tydeligvis ikke glemt hvordan det er og avgjøre kamper siden den gang. Deilig!

0-0 til pause
Førsteomgangen var det Watford som styrte det aller meste, og vi var heldige som kunne gå i garderoben med 0-0 til halvtid. Flere gode sjanser til bortelaget, mens QPR kunne bare notere seg med et brukbart skudd av Charlie Austin som den beste muligheten.

Slutt på lykken
Seks minutter ut i den andre omgangen var det slutt moroa. 0-1 ved Ranegie. Dunne grunnlurt i forkant av scoringen og Ranegie kunne enkelt sett ballen i mål fra fem meter.

Kjempet seg inn i matchen
QPR brukte store deler av den andre omgangen til å komme seg godt inn i oppgjøret. Tjue minutter før slutt måtte Redknapp gjøre noen grep. Bobby Zamora og Junior Hoilett kom inn for Doyle og Simpson.

Byttene satte fart i QPR og utligningen kom knappe fem minutter senere. Morrison ble felt rett på utsiden av sekstenmeteren og skaffet oss et frispark. Joey Barton hadde trøblet med mange dødballer denne ettermiddagen, men frisparket han serverte var strålende. Utagbart nede i Watford-keeper Almunia sitt venstre hjørne. 1-1!

Avgjørelsen
Charlie Austin avgjorde på overtid da han kombinerte med Morrison og Zamora på kontring. Avslutningen curlet klinisk nede i hjørnet til Almunia. En avslutning en toppscorer verdig. Scoringen sikret tre poeng, men det gikk et hjertesukk gjennom publikum da han haltet av banen sekunder senere. Strekk eller kramper? Vi håper, og tror på, det siste.

QPR-Watford 2-1 (0-0)
Mål: Ranegie (51), Barton (76), Austin (90)

Tilskuere: 16951