Av STIAN KARLSEN

Spilleren vi prater om er Ariel Borysiuk. Polakken ble hentet av Hasselbaink i fjor sommer og fikk endel tillit under hans ledelse, men når Holloway kom til klubben så forsvant Borysiuk stadig lengre bak i køen før han forsvant på lån til hjemlandet og Legia Gdansk i januar. 

Det var knyttet forventninger til Ariel når han kom til klubben. Gutten har tross alt 12 landskamper for Polen til tross for at han kun var 24 år. Han er fremdeles ikke mer enn 25 år gammel, men forventningene til hans prestasjoner denne sesongen er nok ikke i nærheten av hva de var forrige sesong. Kanskje skal vi se ham blomstre?

Ian Holloway om returen
- Jeg er svært fornøyd med å ha ham tilbake. Jeg liker at han er rolig med ball, måten han beveger seg på og pasningene hans. 

- Han har en utfordring med språket ettersom han knapt prater engelsk. Pawel (Wszolek) kom seg gjennom det og han bidrar nå til at Ariel skal klare det samme. 

- Han fortjener en plass i troppen, og for meg så er dette som en ny signering. 

20 plass?
Les hva Championship Norge tror om QPR denne sesongen. Eirik Aase har mange gode refleksjoner og en kunnskapsbase om championship som er imponerende. Les analysen hans her!

Sommerens overganger

Inn:
Charlie Owens (Tottenham), Giles Phillips (FC Barrington), Josh Scowen (Barnsley)

Ut:
Karl Henry (Frigitt), Josh Bowler (Everton), Ben Gladwin (Blackburn Rovers), Michael Doughty (Peterborough)