Kevin Hitchcock er en del av trenerkorpset til Hughes, med Kenny, Cerny og Murphy som arbeidsområde. Han blei shanghaiet tuftet på tidligere samarbeid som vanlig er.

Sønnen Tom er 19 år ung og har gått sine minste fotballsko i Watford, før han fikk prøve seg i Blackburn i en alder av 12 år . Tom var på tremåneders kontrakt med Plymouth ved sesongstart, og han spilte da Plymouth møtte QPR under pre-season, før han returnerte nordvestover. Det forholdet blei kansellert i januar og Tom har siden da vært uten kontrakt.

En skal ikke være rare spåmannen for å gjette at far sjøl har snakka fint om Tom til Hughes slik at denne hentet gutten inn til en testperiode. Kanskje han endog spilte bra mot oss... Far Kevin er tidligere målvakt, ganske god sådan, bl.a i Blackburn hvor han etter karriereslutt som spiller fikk jobben som målvaktstrener i samme klubb.

Tom har også representert England på aldersbestemt nivå. Kontrakten er på ett år. Vi ønsker sjølsagt lykke til!

En annen som er ny på treningsfeltet er Jacob Mellis. Mellis er på prøvespill og QPR har bestemt seg for å gi gutten et noen uker til på å overbevise.
Han scoret for reservene i uka som gikk. 21-årige Mellis ble frigitt av Chelsea i mars-måned etter å ha detonert en røykgranat på treningsfeltet.
Mye tyder på at tingene ikke er helt på stell for unggutten. Denne helgen ble han arrestert etter en heftig krangel med sin kjæreste. Det styrker neppe hans aksjer om kontrakt hos Mark Hughes, men talentet skal visstnok være udiskutabelt.
Han har flere kamper for de engelske U16,U17 og U19-lagene. Lykke til også til Jacob!