Hvis du er medlem av supporterklubben kommer utgave 105 snart til en postkasse nær deg

Foruten å nyte synet av Jamie Mackies tenner på forsiden så kan våre lesere gjenoppleve 7-0-kampen i september 1976 som fikk så mange vestlendinger til å innse at det å holde med QPR var minst like morsomt som å holde med Brann. Martin Percival har skrevet om hvordan den tilreisende engelske fansen opplevde denne kampen. Vi får også et portrett av Dave Clement, høyrebacken som spilte 476 kamper for oss på denne tiden.

Men begivenhetene i 2011/12 er minst like fascinerende. Vi ser nærmere på våre mange røde kort og ikke minst på den fantastiske sesongavslutningen som sikret oss fortsatt PL-status. Vi har også vår jevnlige utgave av Ex-files, og kan røpe at det ikke er noen hvem som helst som fortsatt scorer mål for St Albans City på liganivå 7.

Og som alltid i sommernummeret er vi innom Supportercupen på Snarøya i Bærum hvor det i år gikk så usannsynlig meget bedre enn ifjor. Og så vrir vi med stor glede kniven rundt i såret og forteller enda en gang hvorfor Kåre Svang, supporterklubbformann og manager for supportercuplaget gjennom mange år, måtte gå i år.