Av STEINAR SÆTHER

For noen annerledes opplevelser gutta gir oss denne sesongen! Lørdag styrte de det aller meste av verdi på Loftus Road mot Hull, sjøl ikke et mål i mot før pause ødela den opplevelsen! For gutta bretta opp ermene og vant til slutt 2-1 etter at innbytterne Smith og Sylla overtok der Mackie og Washington slapp, med den endringen at de skåret hvert sitt når tigrene hang med tunga nedpå brystet. Tæl, vilje og godt spill preger laget til Holloway nå!

I kveld får kanskje ligacupen et litt mer spennende innhold enn vi pleier. Lokaloppgjør mot Brentford har i alle fall potensialet til litt ekstra spenning utover det høyst ordinære. At begge lag endrer mannskap endrer ikke veldig på det. Vi tok oss av Northampton hjemme 1-0, Brentford tok seg av Wimbledon borte etter ekstraomganger. Og det er den eneste seieren til nå for naboene i sør! De starta med 0-1 i Sheffield for United, deretter fulgte 3-4 hjemme for Forest, 2-2 mot Bristol City samme sted før 0-2 i Ipswich lørdag. Det betyr sisteplass på tabellen. Vi er til en forandring nummer 6!

I løpet av sommeren har 9 spillere kommet inn til manager Smith, mens 8 har blitt "løslatt". Den mest spennende nykommeren i et ganske ukjent felt, er franskmannen Maupay fra St. Etienne. Han har da også netta 2 ganger. Jeg ser for meg en klubb som vil måtte kjempe mot nedrykk - sjøl med 9 dager igjen av overgangsvinduet.

Med skader opplyser klubben at i beste fall er bare 4 ute mot oss, det kan bli opptil 8 om alle tvilsomme får startnekt. Holloway har de samme ute nå som sist, med et mulig unntak Ngbakoto. Han skal testes i på dagtid. Men endringer blir det uansett! Lørdag venter skrubbsultne Cardiff i Wales, som har vunnet alle 4 kampene i serien til nå. Det baner igjen vei for Ingram i mål i kveld, og Furlong, Manning, Caulker, Borysiuk m.fl. Jeg ønsker bl.a å se hva frekkasen Eze får til mot championship-motstand!

Magefølelsen på morraskvisten sier at våre nest beste for øyeblikket er noe bedre enn Brentford sine, og at et vanligvis fåtallig ligacuppublikum blir flere enn vanlig - og at vi vinner 1-0 eller 2-0!